De evaring was positief
Reactie DAS Rechtsbijstand:
Goedemiddag, super om te lezen dat je contact met ons een positieve ervaring is geweest.
Hartelijk dank voor het delen van deze mooie beoordeling en voor je aanbeveling.
Vriendelijke...
Vriendelijke...
Goedemiddag, bedankt voor de mooie 8. Fijn dat je tevreden bent.
Bianca
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag Jonathan, dank je voor dit compliment.
Fijn dat je zo goed door ons bent geholpen. En bedankt voor de tien als eindscore.
Het Webcareteam van...
Goedemiddag, goed om te lezen dat je erg tevreden bent over de wijze waarop de behandelaar je heeft meegenomen met de behandeling van de zaak.
Hartelijk dank voor het delen van je review en je...
Goedemiddag, fijn om te lezen dat je tevreden bent over je contact met ons.
Hartelijk dank voor het delen van je beoordeling en voor je aanbeveling.
Joke
Het...
Goedemiddag Mireille, dankjewel voor de mooie woorden en de acht als eindscore.
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag, jammer dat je deze indruk hebt. Bedankt voor het delen van je ervaring.
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag Banu, wat een topscore heb je ons gegeven. Daar zijn wij blij mee! Heel fijn dat je zo tevreden bent over onze service. Hartelijk dank voor je mooie beoordeling en dat je ons...
Goedemiddag, goed om te lezen dat je een fijne ervaring hebt gehad. Hartelijk dank voor je aanbeveling en het delen van je review.
Astrid
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag, wat een prachtige woorden! Bedankt dat je ons een mooie beoordeling hebt gegeven en zeer tevreden bent.
Daar zijn wij blij mee. Top dat je jouw review met ons hebt willen...