Deskundigheid
Snelheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Algehele ervaring is zonder meer goed.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, geweldig dat je een topervaring met ons had.
Dank voor het delen.
Goedemorgen, geweldig dat je een topervaring met ons had.
Dank voor het delen.
Mocht er nog een collega in het bijzonder zijn aan wie ik dit compliment kan doorgeven dan verneem ik dit graag via de e-mail met je dossiernummer: webcare@das.nl

Cfgn

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor je mooie review en de acht.
Hier zijn we blij mee.
Mocht je ons weer nodig hebben dan staan we voor je klaar.
Het...
Goedemorgen, hartelijk dank voor je mooie review en de acht.
Hier zijn we blij mee.
Mocht je ons weer nodig hebben dan staan we voor je klaar.

Het is slecht behandeld.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, ik vind het jammer om te lezen dat jouw ervaring niet heeft voldaan aan je verwachtingen.
Bedankt voor je review.

E van den Hengel

We zijn pas net begonnen met schriftelijk doorgeven van ons geschil.vandaar het oordeel.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt voor de tussentijdse beoordeling. Fijn dat je ons aanbeveelt en veel succes met het verdere verloop van het dossier.
Het Webcareteam...
Het Webcareteam van DAS

Duidelijk antwoord, professioneel en vriendelijk.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt dat je de tijd hebt genomen om je review te delen. Ik ben blij dat je zeer tevreden bent over onze dienstverlening.
Het Webcareteam van...

Zie boven

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk dank voor het delen van je review. Fijn dat je DAS aanbeveelt.

Robin

Heel goed!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Robin, wat fijn dat je tevreden bent over onze service. Dank je wel voor het delen van je 10 punten beoordeling en de aanbeveling!
Het...
Het Webcareteam van DAS

Algemene ervaring met de rechtshulp van DAS is goed. De casus en het traject duurde erg lang, maar lag zeker niet altijd bij DAS maar bij de tegenpartij. Het resultaat was teleurstellend, maar was... Algemene ervaring met de rechtshulp van DAS is goed. De casus en het traject duurde erg lang, maar lag zeker niet altijd bij DAS maar bij de tegenpartij. Het resultaat was teleurstellend, maar was eigenlijk wel te voorzien. Ik was daar ook voor gewaarschuwd.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor het delen van je eerlijke review en voor de aanbeveling.. Goed om te lezen dat je ervaring met ons positief is geweest en dit beoordeelt met 8... Goedemorgen, hartelijk dank voor het delen van je eerlijke review en voor de aanbeveling.. Goed om te lezen dat je ervaring met ons positief is geweest en dit beoordeelt met 8 punten.
Het Webcareteam van DAS

Mijn algehele ervaring , zoals al eerder aangegeven in deze zaak, is zeer goed.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor het delen van deze mooie review en dat je onze dienstverlening waardeert met 10 punten. Fijn om te vernemen dat je een zeer goede ervaring met ons hebt gehad. Als er... Goedemorgen, hartelijk dank voor het delen van deze mooie review en dat je onze dienstverlening waardeert met 10 punten. Fijn om te vernemen dat je een zeer goede ervaring met ons hebt gehad. Als er een collega in het bijzonder is aan wie ik jouw compliment kan doorgeven, dan ontvang ik graag het dossiernummer via: webcare@das.nl o.v.v. “compliment”.
Het Webcareteam van DAS

Nogmaals, het was een gelopen race en dat had beter gecommuniceerd moeten zijn geworden.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, vervelend om te vernemen dat je niet helemaal tevreden bent.
Toch bedankt voor het delen van jouw ervaring en de 3 sterren.
Petra
Het Webcareteam...
Goedemorgen, vervelend om te vernemen dat je niet helemaal tevreden bent.
Toch bedankt voor het delen van jouw ervaring en de 3 sterren.
Petra