Deskundigheid
Snelheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Netjes en niet altijd vol verwachting, maar ja het blijft mensen werk en communicatie moet van beiden kanten duidelijk zijn. Wel een tip wees telefonisch ook bereikbaar.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, bedankt voor je terugkoppeling. Goed om te zien dat je een 8 geeft voor onze dienstverlening. We nemen je feedback ter harte en waarderen de aanbeveling.
Vriendelijke...

Goed. Duidelijk

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor de mooie 5-sterren beoordeling. Fijn dat je goed en duidelijk bent geholpen.

Geweldig

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wij zijn erg blij met jouw geweldige beoordeling! Hartelijk dank voor de mooie tien.
Het webcareteam van DAS

Prima,duidelijk en oplossings gericht

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn om te lezen dat we je goed hebben geholpen.
Dankjewel voor de mooie woorden en het delen hiervan.
Het Webcareteam van DAS

Dit dossier is wat mij betreft zeer goed afgesloten met dank aan de deskundigheid van de jurist

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, we zijn erg blij met jouw beoordeling, dank hiervoor!
Mogen we dit aan de collega doorgeven die ervoor gezorgd heeft dat je ons een topscore geeft?
Stuur dan het dossiernummer...
Goedemiddag, we zijn erg blij met jouw beoordeling, dank hiervoor!
Stuur dan het dossiernummer in een e-mail naar: webcare@das.nl onder vermelding van het dossiernummer.
Wij geven het graag door!

Top

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, heel fijn om te zien dat je ons zulke hoge cijfers hebt gegeven en ook een topervaring hebt gehad.
Daar zijn wij blij mee!😊
Het Webcareteam...
Daar zijn wij blij mee!😊

Tevreden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat een mooie score geef je ons. Fijn dat je zo tevreden bent.
Goedemiddag, wat een mooie score geef je ons. Fijn dat je zo tevreden bent.
Als ik dit compliment door mag geven aan een collega in het bijzonder, dan ontvang ik graag het dossiernummer via: webcare@das.nl onder vermelding van “compliment”.

Renckens

Geweldig goed

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, ik word blij van deze geweldige beoordeling!
Vijf sterren! Hartelijk dank hiervoor.

Zeer tevreden

Guido van Krijl

Zeer tevreden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Guido, dank je voor deze topbeoordeling.
Het is voor ons altijd fijn om te vernemen dat iemand zo tevreden is. Dat doet ons goed!
Mocht je ons weer nodig hebben dan staan we...
Goedemiddag Guido, dank je voor deze topbeoordeling.
Mocht je ons weer nodig hebben dan staan we graag voor je klaar.