Deskundigheid
Snelheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

DAS en met name Suzanne hebben me ontzettend goed geholpen nadat mijn werkgever mijn contract vroegtijdig beëindigde. Suzanne heeft me vanaf het eerste moment het gevoel gegeven dat ze echt achter... DAS en met name Suzanne hebben me ontzettend goed geholpen nadat mijn werkgever mijn contract vroegtijdig beëindigde. Suzanne heeft me vanaf het eerste moment het gevoel gegeven dat ze echt achter me stond en mijn gevoel van onrecht valide was. Ze heeft me duidelijk uitgelegd wat de stappen zouden worden en ze heeft dit professioneel en vriendelijk benaderd. Al met al een hele fijne ervaring in een nare situatie. Heel erg bedankt!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wow wat een prachtige review heb je gedeeld. Heel fijn om te lezen dat je zo goed bent bijgestaan door de juriste. Dit is waar wij het voor doen en het blijft mooi om te zien hoe blij... Goedemiddag, wow wat een prachtige review heb je gedeeld. Heel fijn om te lezen dat je zo goed bent bijgestaan door de juriste. Dit is waar wij het voor doen en het blijft mooi om te zien hoe blij mensen zijn met de hulp en bijstand die zij krijgen.
Als ik jouw complimenten mag delen met de betreffende collega dan ontvang ik graag jouw dossiernummer via webcare@das.nl o.v.v. compliment.
Dankjewel voor jouw mooie beoordeling.
Het Webcareteam van DAS

De wachttijd als je belt duurt erg lang. Dat is het enige wat niet goed voelt

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dankjewel voor je feedback. Het is op sommige momenten inderdaad drukker dan normaal, excuus hiervoor. Fijn dat je over de behandeling van jouw dossier tevreden bent en ons daarvoor 4... Goedemiddag, dankjewel voor je feedback. Het is op sommige momenten inderdaad drukker dan normaal, excuus hiervoor. Fijn dat je over de behandeling van jouw dossier tevreden bent en ons daarvoor 4 sterren geeft.
Dankjewel dat je dit met ons hebt gedeeld.
Het Webcareteam van DAS

Das pakt de vraag om rechtshulp snel op en belangrijk is de toegang tot het dossier.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dankjewel voor je mooie beoordeling en de aanbeveling.
Fijn dat je tevreden bent en even de tijd hebt genomen deze review en de aanbeveling met ons te delen.
Vriendelijk...
Goedemiddag, dankjewel voor je mooie beoordeling en de aanbeveling.
Vriendelijk groeten,
Het Webcareteam van DAS

Correct, snel en vriendelijk geholpen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat fijn om te lezen dat je zo goed en snel geholpen bent. Dankjewel voor je mooie maximale score van 5 sterren, daar zijn we heel blij mee!
Wij staan een eventuele volgende keer...
Wij staan een eventuele volgende keer ook weer graag voor je klaar.

Sem

Komen afspraken niet na , laat je uiteindelijk aan je lot over. Midden in de zaak stoppen zij ermee

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Sem, jammer dat je niet tevreden bent, toch bedankt voor je reactie. Het is altijd mogelijk om een klacht in te dienen via onze website: Klachtenregeling van DAS | DAS
Vriendelijke...
Damita
Het Webcareteam van DAS

Meer dan tevreden! Het opstarten van de zaak liep wat stroef maar dat lag meer bij het assurantiekantoor waar wij de rechtshulpverzekering hebben afgesloten. Verder zeer fijn en deskundig geholpen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wow wat een mooie score heb je ons gegeven. 5 sterren op alle onderdelen, dat is waar we altijd voor gaan.
Dankjewel dat je de tijd hebt genomen dit met ons te delen en ons ook...
Dankjewel dat je de tijd hebt genomen dit met ons te delen en ons ook aanbeveelt.

Ik ben zeer tevreden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dankjewel voor het delen van jouw ervaring met onze dienstverlening. Wat een mooie beoordeling heb je ons gegeven!
Heel fijn om te zien dat je zo tevreden bent en ons ook...
Heel fijn om te zien dat je zo tevreden bent en ons ook aanbeveelt.
Het Webcareteam van DAS

Zeer tevreden. Uitmuntend en snel.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat een mooie complimenten geef je ons. Goed om te zien dat je zo tevreden bent en ons een uitmuntende score geeft 😃
Dankjewel voor het delen van je review en de...
Dankjewel voor het delen van je review en de aanbeveling.
Het Webcareteam van DAS

Heb heel duidelijkheid op de vragen die ik had en het contact naar mijn baas daar heeft de juridisch zeer goed gedaan

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de hulp die je hebt gekregen.
Dankjewel voor je mooie 5 sterrenbeoordeling en de aanbeveling, daar word ik blij van!
Het Webcareteam van DAS

Zeer deskundig, laagdrempelig, empatisch ondersteuning

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, juridische hulp toegankelijk maken voor iedereen, dat is onze missie. Fijn dat we hierin geslaagd zijn. Mogen we deze lovende woorden doorgeven aan de jurist die jou zo goed heeft... Goedemorgen, juridische hulp toegankelijk maken voor iedereen, dat is onze missie. Fijn dat we hierin geslaagd zijn. Mogen we deze lovende woorden doorgeven aan de jurist die jou zo goed heeft geholpen? Stuur dan het dossiernummer door naar webcare@das,nl. Wij sturen het graag door!
Damita