Deskundigheid
Snelheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Teleurstellend en volkomen niet conform verwachting. Zal verzekering op basis hiervan stopzetten.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat vervelend om te lezen dat jouw ervaring met onze dienstverlening niet naar verwachting was. Mocht je willen, dan kan je hierover een klacht indienen via onze website:... Goedemiddag, wat vervelend om te lezen dat jouw ervaring met onze dienstverlening niet naar verwachting was. Mocht je willen, dan kan je hierover een klacht indienen via onze website: www.das.nl/over-ons/klachtenregeling.

CEA Verwer

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Zo zien we het graag, allemaal tienen!
Het Webcareteam van DAS

De eerste keer zakelijk met das een zaak gehad.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt voor je review en het delen hiervan.

Uitstekende ervaring

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, bedankt voor je review met uitstekende cijfers! 😉
Fijn dat je ons aanbeveelt.
Het Webcareteam van DAS

Snel reactie en goed communiceren

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank je wel voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat je onze hulp weet te waarderen met een tien.

Uitstekend!!! Kan niet beter
Professionele aanpak.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat een enthousiaste review! Mogen wij deze mooie woorden doorgeven aan de topper van een collega die jou zo goed heeft geholpen?
Stuur dan je dossiernummer door naar...
Stuur dan je dossiernummer door naar webcare@das.nl, dan geven wij het door.

Peter

Tot nu toe hoopgevend

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Peter, hartelijk dank voor het delen van je review. Fijn dat je tot nu toe tevreden bent. Succes met het verdere verloop van de zaak.
Het...

Voor mij heeft de DAS alleen maar pluspunten 👍

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt voor het delen van deze topbeoordeling en je tien. Hier zijn wij heel blij mee☺

HORRIBLE

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review met ons te delen. Vervelend dat je niet tevreden bent over het contact met ons.
Het...

Hv

Vriendelijk en behulpzaam.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat een mooie complimenten geeft je ons! Fijn dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening. Dankjewel voor je review en de aanbeveling.
Irene...