Deskundigheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Ben

De ervaring met DAS is goed bevallen !

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Ben, fijn dat je ervaring met ons goed is bevallen. Hartelijk dank voor het delen hiervan. Mocht je ons nog eens nodig hebben dan staan wij graag weer voor je klaar!
Vriendelijke...

Ca senders

Goed geholpen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat een mooie score geef je ons. Hier worden wij blij van. Fijn dat wij je goed hebben kunnen helpen. Bedankt voor het delen van je review.

Folles

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het contact met ons. Hartelijk dank voor het delen hiervan.
Het Webcareteam van DAS

Was er rommelig het contact

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dankjewel voor je feedback.
Leo,

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank voor je review. Fijn om te lezen dat je goed geholpen bent.
Leo,
Het Webcareteam van DAS

Mijn algehele ervaring is dat wij een eerlijk advies hebben gekregen en al met al een heleboel wijzer zijn geworden hoe bepaalde zaken werken en wat erbij komt kijken. Onze dank hiervoor.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, fijn om te lezen dat je tevreden bent over de hulp en advies die je van ons hebt gekregen.
Hartelijk dank voor de mooie score en voor de aanbeveling die je ons hebt...
Hartelijk dank voor de mooie score en voor de aanbeveling die je ons hebt gegeven.
Het Webcareteam van DAS

Mooi m’n werkgever voor het blok gezet.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank je wel voor deze mooie beoordeling.
Goed om te lezen dat je tevreden bent met de oplossing die we voor je hebben kunnen bereiken.
Het...
Goedemorgen, dank je wel voor deze mooie beoordeling.

Zeer prettig en fijn

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, ik zie dat we hier te maken hebben met een zeer tevreden klant!
Bedankt voor deze mooie beoordeling, daar zijn we heel blij mee!
Het...
Goedemorgen, ik zie dat we hier te maken hebben met een zeer tevreden klant!
Bedankt voor deze mooie beoordeling, daar zijn we heel blij mee!
Het Webcareteam van DAS

Fijn gesprek gehad, duidelijke communicatie en doelgericht te werk.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk dank voor de beoordeling. Mooi om te lezen dat je een goede ervaring hebt gehad. Mag ik deze lovende woorden aan de jurist doorgeven? Stuur dan het dossiernummer per mail naar... Goedemiddag, hartelijk dank voor de beoordeling. Mooi om te lezen dat je een goede ervaring hebt gehad. Mag ik deze lovende woorden aan de jurist doorgeven? Stuur dan het dossiernummer per mail naar webcare@das.nl, dan zorgen wij dat het bij de juiste collega terecht komt.
Vriendelijke groeten

Vakkundig, vriendelijke. accuraat, netjes

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, bedankt voor je mooie beoordeling over het contact met DAS. Goed om te zien dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen.
Het Webcareteam...