Deskundigheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Habes

Ad 1 (snelheid) LANG moeten wachten tot er contact was. Advies kwam SNEL nadat ik telefonisch mijn verhaal had moeten doen
Ad 2 (deskundigheid) Daarover is nog niets te zeggen. Advies wat ik...
Ad 2 (deskundigheid) Daarover is nog niets te zeggen. Advies wat ik kreeg was voor de hand liggend

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, bedankt voor je terugkoppeling. Op sommige momenten is het inderdaad erg druk en kan het zijn dat je wat langer moet wachten voor contact. Fijn om te lezen dat je daarna snel advies... Goedemorgen, bedankt voor je terugkoppeling. Op sommige momenten is het inderdaad erg druk en kan het zijn dat je wat langer moet wachten voor contact. Fijn om te lezen dat je daarna snel advies hebt gekregen.
Mocht je ons weer nodig hebben dan weet je ons weer te vinden,
Damita,

Hou dit lekker vast!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk dank voor je prachtige beoordeling van onze dienstverlening. We zijn zeker van plan om zo door te gaan.
Leo,

Rob Cafe

Het contact was kort en bondig, de adviezen die ik kreeg helder, ik vond het wel apart, dat het dossier tussentijds gesloten wordt, terwijl het faillissement van mijn klant nog niet is afgehandeld,... Het contact was kort en bondig, de adviezen die ik kreeg helder, ik vond het wel apart, dat het dossier tussentijds gesloten wordt, terwijl het faillissement van mijn klant nog niet is afgehandeld, maar begreep dat bij verdere vragen het dossier weer geopend kan worden.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Rob, bedankt voor de mooie score. Het dossier kan inderdaad weer geopend worden bij verdere vragen.
Mocht je ons weer nodig hebben dan kun je weer contact met ons opnemen en helpen we je graag verder.
Damita,

Goed, netjes, vakkundig advies

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank je wel voor je review. Het is altijd fijn om te lezen dat we een klant goed hebben kunnen helpen.
Dank voor de aanbeveling!
Damita
Het...
Dank voor de aanbeveling!
Damita

Over het.algemeen ok

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank je wel voor je beoordeling en aanbeveling.
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze hulp.

Sanne

Lang in wacht gestaan

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Sanne, wat vervelend dat je lang in de wacht hebt moeten staan, maar fijn om te lezen dat je wel tevreden bent over onze dienstverlening.
Het...

Zeer tevreden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk dank voor de 5-sterren beoordeling en jouw aanbeveling! Hier doen we het voor. Fijn dat je onze dienstverlening zo waardeert en dit met ons hebt gedeeld.
Vriendelijke...
Antoinette

Niet heel positief

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat vervelend dat je ervaring met onze dienstverlening niet positief is geweest.
Ik hoop dat we je een eventuele volgende keer wel naar wens kunnen bijstaan.
Dank je wel dat je...
Ik hoop dat we je een eventuele volgende keer wel naar wens kunnen bijstaan.
Dank je wel dat je dit toch met ons hebt willen delen.
Brenda

Goede ervaring.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, fijn dat je een goede ervaring had met onze dienstverlening. Bedankt dat je dit met ons gedeeld hebt.
Linda
Het Webcareteam van DAS

Geen resultaat door tegen partij, wel een schade bedrag van DAS.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk dank voor het delen van deze review en de aanbeveling voor DAS!
Fijn dat de schade wel vergoed is.
Brenda