Deskundigheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, aan de cijfers te zien ben je zeer tevreden over onze service. Hartelijk dank daarvoor!
Heel fijn dat je ons aanbeveelt.
Het Webcareteam van...
Heel fijn dat je ons aanbeveelt.

An

Het duurde lang voordat ik iemand aan de telefoon had, maar toen dat eenmaal zo was. Echt ik ben super blij ook met de duidelijke uitleg.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen An, goed dat je uiteindelijk blij bent met onze service! Dank voor de beoordeling en je aanbeveling.
Antoinette
Het Webcareteam van DAS

Aanbevelingen nav laatste keer zeker niet.
Gezien vorige keer, zeker wel

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat jammer dat je ervaring met ons, in tegenstelling tot de vorige keer, niet naar tevredenheid is geweest. Ik hoop dat we een eventuele volgende keer je weer van dienst kunnen zijn.... Goedemorgen, wat jammer dat je ervaring met ons, in tegenstelling tot de vorige keer, niet naar tevredenheid is geweest. Ik hoop dat we een eventuele volgende keer je weer van dienst kunnen zijn. Dank dat je de moeite hebt genomen een review te schrijven.
Antoinette

Sidi Oudghiri

Ben ontzettend blij dat iedereen zich zo erg inzet met veel vriendelijkheid en geduld

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Sidi, wat een enthousiaste beoordeling! Fijn om te zien dat je erg tevreden bent over onze dienstverlening en dit uitdrukt in een mooie 5 sterren beoordeling.
Hartelijk dank dat je...
Hartelijk dank dat je jouw mening met ons hebt willen delen.

Met de oplossing tevreden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor het delen van deze mooie 5 sterren beoordeling.
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de wijze waarop de zaak is opgelost.
Vriendelijke groeten,...
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de wijze waarop de zaak is opgelost.

Nicole K.

Tevreden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Nicole, dank je wel voor deze mooie beoordeling. Je geeft ons 5 sterren en een aanbeveling. Hier zijn we erg blij mee.
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze...
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze hulp.
Het Webcareteam van DAS

Zeer slecht als rechtsbijstand verzekeraar.
De medewerkers willen zo snel mogelijk de dossier afronden ten kosten van zijn of haar klanten.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dankjewel voor je review. Wat vervelend om te lezen dat je dit zo voelt.
Leo,

HP

Goed ervaring en goede hulp. En snelle service.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn om te lezen dat je contact met ons een positieve ervaring is geweest.
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling en voor het delen hiervan.
Vriendelijke groeten,...
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling en voor het delen hiervan.
Het Webcareteam van DAS

Ik ben zeer tevreden. De jurist weet waar ze het over heeft.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk dank voor het delen van je positieve review. Fijn dat je tevreden bent over de jurist. Als ik dit compliment door mag geven aan mijn collega dan ontvang ik graag je... Goedemiddag, hartelijk dank voor het delen van je positieve review. Fijn dat je tevreden bent over de jurist. Als ik dit compliment door mag geven aan mijn collega dan ontvang ik graag je dossiernummer via: webcare@das.nl onder vermelding van “compliment”.
Linda

Prettig, betrokken, deskundig,

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk dank voor het delen van je mooie woorden en score. Hier worden wij blij van. Fijn dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening.
Vriendelijke...
Linda