Deskundigheid
Persoonlijk
Duidelijkheid

Prima geholpen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn dat je tevreden bent met onze dienstverlening. Bedankt voor de 5 sterren en je aanbeveling!

William

Snelle vakkundig hulp

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag William, bedankt voor je positieve beoordeling. Ik ben blij om te lezen dat onze snelle en deskundige hulp tot een goed resultaat heeft geleid. Mooi om te zien dat je ons ook aanbeveelt.... Goedemiddag William, bedankt voor je positieve beoordeling. Ik ben blij om te lezen dat onze snelle en deskundige hulp tot een goed resultaat heeft geleid. Mooi om te zien dat je ons ook aanbeveelt.

Marlies Maes

De ervaring met de juristen van de Das is zeer goed. De juristen zijn deskundig en zeer professioneel. Afgelopen jaar heb ik regelmatig gebruik gemaakt van de diensten van de DAS.
Ik ben zeer...
Ik ben zeer tevreden over het analyseren van de casus, de beoordeling en afwikkeling van de casus.
Bovendien zijn de medewerkers/juristen vriendelijk.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Marlies, hartelijk dank voor je mooie woorden. Ik ben blij te vernemen dat wij je altijd erg goed en vakkundig kunnen helpen. Bedankt voor het delen hiervan!
Vriendelijke groeten,...

Marianne Hoeckx van Eekeren

Deskundig advies.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Marianne, fijn dat we je hebben kunnen voorzien van deskundig advies.
Bedankt dat je dit met ons deelt.
Het Webcareteam van DAS

Prima te woord gestaan met deugdelijk advies

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, goed dat je tevreden bent over het advies van onze collega.
Dank voor het delen van je beoordeling en voor je aanbeveling.
Het...
Goedemiddag, goed dat je tevreden bent over het advies van onze collega.
Dank voor het delen van je beoordeling en voor je aanbeveling.

Eric

Goede duidelijke communicatie en een snelle oplossing

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Eric, wat een mooie woorden. Fijn dat wij je zo goed hebben kunnen helpen. Hartelijk dank voor het delen van je review.

John

Deskundig advies

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag John, fijn dat we je hebben kunnen voorzien van deskundig advies. Bedankt dat je dit met ons deelt.

A.Weller

Met een eerder ervaring volgens tegenpartij zijn der bij DAS zeer goede ervaren advocaten bij die juridische hun mannetje staan.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt voor het delen van je review en aanbeveling!
Het Webcareteam van DAS

Na mijn eerste telefoontje, al snel bericht gehad, dat de zaak doorgestuurd word en in behandeling wordt genomen. Ik werd goed op de hoogte gehouden van begin tussen door en tot het eind. Ook werd... Na mijn eerste telefoontje, al snel bericht gehad, dat de zaak doorgestuurd word en in behandeling wordt genomen. Ik werd goed op de hoogte gehouden van begin tussen door en tot het eind. Ook werd mij persoonlijk alles goed uitgelegd wat en hoe het verloopt . Nogmaals hartelijk dank dhr. Hoefnagels.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag,dankjewel voor de mooie woorden en de 5 sterren 😃 Heel fijn dat je zo goed geholpen bent, ik heb je compliment doorgestuurd naar je behandelaar.
Bedankt voor het delen van jouw...
Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring.
Petra
Het Webcareteam van DAS

Duidelijke uitleg. Zowel telefonisch en later via de mail. Ik moest wel lang wachten voordat ik iemand kon spreken omdat het erg druk was. Zeker een kwartier in de wacht gestaan.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, het is op dit moment inderdaad drukker dan normaal. Excuses voor het ongemak. Fijn dat er wel een duidelijke uitleg is geweest, zowel telefonisch als per mail. Hartelijk dank voor het... Goedemiddag, het is op dit moment inderdaad drukker dan normaal. Excuses voor het ongemak. Fijn dat er wel een duidelijke uitleg is geweest, zowel telefonisch als per mail. Hartelijk dank voor het delen van je review.
Linda