Goede ervaring, fijne hulp
Reactie DAS Rechtsbijstand:
Goedemorgen, mooi om te lezen dat je tevreden bent en goed bent geholpen. Een tien als eindscore, wat willen we nog meer?😉
Bedankt dat je dit met ons deelt.
Vriendelijke...
Bedankt dat je dit met ons deelt.
Vriendelijke...
Goedemiddag, hartelijk dank voor het delen van jouw beoordeling met 4 sterren en voor de aanbeveling!
Antoinette
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag, wat fijn dat de kwestie uiteindelijk goed werd opgepakt en dat de jurist snel en juist handelde, waardoor de wederpartij er geen rechtszaak van heeft gemaakt.
Bedankt dat je moeite...
Goedemiddag, wat jammer dat onze service niet helemaal aan jouw verwachtingen heeft voldaan. Een volgende keer zullen we je wellicht beter van dienst kunnen zijn.
Dank voor je review en voor de...
Goedemiddag, hartelijk dank voor het delen van je score.
Het is altijd fijn om te zien dat iemand tevreden is over onze dienstverlening.
Sacha
Het Webcareteam...
Goedemiddag, bedankt voor je review. Spijtig om te lezen dat je geen goede ervaring met ons had. Mochten we nog iets kunnen betekenen in deze kwestie dan kun je contact opnemen met het Juridisch...
Goedemiddag Chris, spijtig om te lezen dat je ontevreden bent. Je kunt altijd weer contact opnemen met ons Juridisch Servicecenter voor advies.
Telefoonnummer: 020-6518822. Mijn collega’s helpen...
Goedemiddag, wat goed dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening!
Dank voor het 5-sterren eindoordeel en voor het delen van je mooie review.
Vriendelijke...
Goedemiddag, wat een prachtige review met lovende woorden over onze dienstverlening.
Dankjewel voor het delen van de review en voor je aanbeveling.
Vriendelijke...
Goedemorgen, fijn om te lezen dat het dossier vakkundig en naar volle tevredenheid is behandeld. Bedankt voor deze mooie terugkoppeling.
Damita
Het Webcareteam van...