Deskundigheid
Snelheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Ik vind het heel lastig dat je de behandelaar zelf niet telefonisch kan bereiken, want vaak sta je een kwartier tot twintig minuten in de wacht en dat is veel te lang als je even snel wil reageren... Ik vind het heel lastig dat je de behandelaar zelf niet telefonisch kan bereiken, want vaak sta je een kwartier tot twintig minuten in de wacht en dat is veel te lang als je even snel wil reageren op een mail. En dan heb je nog je behandelaar niet aan de telefoon.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dankjewel voor het delen van je review en je feedback. Vervelend dat je je behandelaar niet altijd telefonisch kon bereiken.
Fijn dat je over de behandeling zelf zo tevreden bent...
Fijn dat je over de behandeling zelf zo tevreden bent dat je ons daarvoor hebt beloond met een mooie 8!
Petra
Het Webcareteam van DAS

Is niet best. De organisatie DAS is m.i. te groot en te log. Wachttijden zijn onacceptabel lang...

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, vervelend dat je te maken hebt gehad met de lange wachtrijen. Het is op het moment inderdaad erg druk.
Ik hoop dat we je bij een eventueel volgende keer sneller kunnen...
Ik hoop dat we je bij een eventueel volgende keer sneller kunnen helpen.
Hartelijk dank voor het delen van je feedback, dit wordt in ieder geval meegenomen.
Brenda

Meer dan tevreden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, geweldig om te lezen dat we je verwachting over onze service hebben waargemaakt en we je naar volle tevredenheid hebben kunnen helpen.
Hartelijk dank voor de mooie 10 en je...
Hartelijk dank voor de mooie 10 en je aanbeveling.

Ria Hardeman

Snel en professioneel geholpen

Goedemorgen Ria, fijn om te lezen dat je snel en professioneel bent geholpen 😊
Dank je wel dat je deze mooie feedback met ons hebt willen delen.
Het...
Goedemorgen Ria, fijn om te lezen dat je snel en professioneel bent geholpen 😊
Dank je wel dat je deze mooie feedback met ons hebt willen delen.
Het Webcareteam van DAS

Ik denk dat DAS een prima bedrijf heeft met goede juristen. maar deze casus waarop ik inhoudelijk gereageerd heb, is een een extreem voorbeeld van een papieren tijger en kat in de zak, ik heb geen... Ik denk dat DAS een prima bedrijf heeft met goede juristen. maar deze casus waarop ik inhoudelijk gereageerd heb, is een een extreem voorbeeld van een papieren tijger en kat in de zak, ik heb geen moment de indruk gekregen dat er enige grip op deze kwestie is geweest, louter passief achter de feiten aanhollen. Ik denk dat DAS normaliter andere procedures en kwaliteitseisen heeft, en dit dus zeker niet van zijn medewerkers verwacht.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, het spijt ons te lezen dat je ervaring niet naar verwachting is geweest.
Indien je het op prijs stelt dat de behandelaar van het dossier hierover nog contact met jou opneemt dan kan je een mail sturen met het dossiernummer naar webcare@das.nl.
Het staat u uiteraard ook vrij om een klacht in te dienen via https://www.das.nl/over-ons/klachtenregeling

Heel fijn

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dank je wel voor het delen van deze mooie beoordeling.
Super om te lezen dat je contact met ons een prettige ervaring is geweest. 😊
Vind je het leuk als ik jouw tevredenheid...
Goedemiddag, dank je wel voor het delen van deze mooie beoordeling.
Super om te lezen dat je contact met ons een prettige ervaring is geweest. 😊
Vind je het leuk als ik jouw tevredenheid deel met mijn collega die je heeft geholpen?
Dan hoor ik dat graag via: webcare@das.nl o.v.v. “compliment” en je dossiernummer.
Het Webcareteam van DAS

Deskundig voorzover ik kan beoordelen, Meedenkend, aardig, reageren goed en snel op mijn input.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag bedankt voor je beoordeling! We zijn blij dat je onze deskundigheid en snelle reacties waardeert.
Je feedback is voor ons belangrijk. We doen ons best om altijd met je mee te...
Je feedback is voor ons belangrijk. We doen ons best om altijd met je mee te denken.
Het Webcareteam van DAS

Het heeft lang geduurd voordat het beroep bij de rechtbank diende. Het contact met de jurist was overwegend per e-mail, 2 tot 3 maal telefonisch en ter zitting van de rechtbank. Ik heb de contacten... Het heeft lang geduurd voordat het beroep bij de rechtbank diende. Het contact met de jurist was overwegend per e-mail, 2 tot 3 maal telefonisch en ter zitting van de rechtbank. Ik heb de contacten als prettig en deskundig ervaren. Helaas is het beroep ongegrond verklaard. In mijn beleving is mijn grootste zorg (brandveiligheid) onderbelicht gebleven. Ondanks dat dit onderwerp ter zitting is gepasseerd, is er in de uitspraak volledig aan voorbijgegaan. Echter hebben we in overleg vastgesteld dat een gang naar de Raad van State geen garantie geeft op een andere uitkomst.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat fijn dat het contact met de jurist prettig en deskundig is ervaren.
Goed om te zien dat je ons met een mooie 4 sterren hebt beoordeeld.
Hartelijk dank voor je...
Goed om te zien dat je ons met een mooie 4 sterren hebt beoordeeld.
Hartelijk dank voor je aanbeveling.
Astrid
Het Webcareteam van DAS

Mijn zaak zit nog in het dossier, wordt voorlopig uitgevoerd door ZLM inzittende verzekering. Dit ten gevolge vab een verkeersongeval

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk dank voor de acht en de aanbeveling.
Hier zijn we blij mee.
Sacha
Het Webcareteam van DAS

Ook al had mijn zaak achteraf weinig kans van slagen, het gesprek verliep moeizaam. Er werden veel vragen gesteld, die onduidelijk waren. Ook was er weinig inlevingsvermogen in de persoon.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt voor je feedback. Jammer om te horen dat het gesprek moeizaam verliep en dat je weinig inlevingsvermogen ervaarde.
Dit is niet onze insteek. Ik ga ervan uit dat je een...
Dit is niet onze insteek. Ik ga ervan uit dat je een volgende keer beter wordt geholpen en hopelijk heeft de zaak dan ook meer kans van slagen.
Sacha