Deskundigheid
Snelheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

De jurist heeft zijn werk goed gedaan. Daarna volgde de uitvoering van het vonnis. Dat is tot op heden zéér teleurstellend maar geschiedt door een andere afdeling. Deze afdeling is lang niet zo... De jurist heeft zijn werk goed gedaan. Daarna volgde de uitvoering van het vonnis. Dat is tot op heden zéér teleurstellend maar geschiedt door een andere afdeling. Deze afdeling is lang niet zo voortvarend aan het werk dan de jurist. Eigenlijk is op dit moment alle werk van de jurist voor niets geweest.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat jammer dat je ervaringen met onze service zo uiteenlopen. Ik hoop dat het vervolg toch tot een goed einde komt.
Dank voor het delen van je review.
Vriendelijke...
Dank voor het delen van je review.

Michael Versluis

Zeer botte afwijzing voor juridische hulp zonder goed te verdiepen in de zaak, waarschijnlijk te kort premie betaald???

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Michael, wat vervelend om te lezen dat je het gevoel hebt niet goed geholpen te worden.
Het Webcareteam van DAS

Tevreden met de kennis, reactiesnelheid en ervaring.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, bedankt voor de prachtige review met mooie woorden, hier doen we het voor!

Theo Schuurman

Prima ervaring!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Theo, dankjewel voor het eindoordeel met 5 sterren en voor je aanbeveling!

Jac Nooijens

Goed en klantvriendelijk geholpen!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Jac, fijn dat je tevreden bent over onze dienstverlening en dit met ons deelt. Dank voor de aanbeveling!
Het Webcareteam van DAS

Ik ben zeer naar tevredenheid bijgestaan bij een arbeidsgeschil waardoor ik een goede regeling heb kunnen treffen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, goed om te lezen dat je tevreden bent over het resultaat, welke we voor je hebben kunnen bereiken!
Vind je het leuk als ik jouw tevredenheid deel met een specifieke collega? Dan hoor ik dat graag via: webcare@das.nl o.v.v. “compliment” en je dossiernummer.
Hartelijk dank voor het delen van deze mooie beoordeling en voor je aanbeveling.
Joke

Ik kan allen zeggen DAS is TOP

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor deze mooie woorden en beoordeling. Hier doen we het voor en worden we erg vrolijk van! 😊
Vind je het leuk als ik jouw tevredenheid deel met mijn collega die je...
Vind je het leuk als ik jouw tevredenheid deel met mijn collega die je heeft geholpen?
Joke

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dankjewel voor de fantastische 10 die je ons geeft.
Heel goed om te zien dat je zo tevreden bent.
Leo,

Top

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk dank voor de mooie score waarmee je onze dienstverlening beoordeeld.
Leo,
Het Webcareteam van DAS

Eerste indruk in ik. Resultaat moet nog blijken.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dank je wel voor je tussentijdse beoordeling.
Succes met het verdere verloop van de zaak.
Hopelijk wordt deze met een positief resultaat afgerond.
Vriendelijke...
Goedemiddag, dank je wel voor je tussentijdse beoordeling.
Succes met het verdere verloop van de zaak.
Hopelijk wordt deze met een positief resultaat afgerond.
Petra