Deskundigheid
Persoonlijk
Duidelijkheid

Tevreden.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dankjewel dat je even de tijd hebt genomen om jouw tevredenheid te delen via deze review.
Fijn dat je goed geholpen bent, wij staan een eventuele volgende keer ook weer graag voor je klaar.
Petra,
Het Webcareteam van DAS.

Frans van der Meij

Zoals ik al eerder zei, tot nu toe goed geholpen en geadviseerd

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Frans, wat fijn om te lezen dat je tot nu toe zo goed geholpen en geadviseerd bent.
Succes met het het verdere verloop van de zaak en bedankt voor het delen van jouw mooie beoordeling.

Jonathan Casper

Het verkrijgen van jullie nummer (omdat ik echt direct iemand nodig had) was wat lastiger en mijn vraag was niet direct beschikbaar in het keuzemenu. Maar de deskundigheid, inlevingsvermogen,... Het verkrijgen van jullie nummer (omdat ik echt direct iemand nodig had) was wat lastiger en mijn vraag was niet direct beschikbaar in het keuzemenu. Maar de deskundigheid, inlevingsvermogen, eerlijkheid en de professionele houding die de medewerkster mijn aanbood, was niks meer dan perfectie.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Jonathan, dankjewel voor je mooie complimenten aan onze dienstverlening en de perfecte score van 5 sterren!
Fijn dat je dit met ons hebt gedeeld!
Vriendelijke...
Fijn dat je dit met ons hebt gedeeld!

Leon

Ben heel goed geholpen :-) bedankt.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Leon, wat een super beoordeling geef je ons! Fijn dat je zo goed geholpen bent en ons op alle punten de maximale score geeft.
Dankjewel hiervoor en ook voor de aanbeveling....
Dankjewel hiervoor en ook voor de aanbeveling.

Goede ervaring

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank je wel voor je mooie beoordeling en cijfers die je ons hebt gegeven. Super om te lezen dat je contact met ons een goede ervaring is geweest.
Vriendelijke groeten,...

Super

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat een mooie score! Dank je wel voor deze super beoordeling en het delen hiervan.
Het Webcareteam van DAS.

Een 10 met een griffel!!!!!!!!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat fijn dat we je zo goed hebben geholpen. Een 10 super! Bedankt voor het delen van je mooie review.
Het Webcareteam van DAS

Das is een redder in nood. Geef een sos signaal en er komt hulp.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt voor deze topscore en topreview.
Das mooi, hier zijn we heel blij meešŸ˜Š
Mocht je ons weer nodig hebben dan staan we graag weer voor je klaar.
Vriendelijke...
Goedemiddag, bedankt voor deze topscore en topreview.
Das mooi, hier zijn we heel blij meešŸ˜Š
Mocht je ons weer nodig hebben dan staan we graag weer voor je klaar.
Sacha

Snel en duidelijk geholpen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk dank voor de tien!
Mooi om te lezen dat je snel en duidelijk geholpen bent.
Sacha

Prima behandeld

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt voor jouw 5-sterren beoordeling en de aanbeveling! Wat goed dat je tevreden bent over onze service.
Antoinette