Deskundigheid
Snelheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Het was lastig om alles goed op te starten maar toen alles liep was het goed!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat fijn dat na een moeizame start de zaak toch tot een goed einde is gebracht.
Bedankt voor de 5 sterren beoordeling en je aanbeveling!
Vriendelijke...
Bedankt voor de 5 sterren beoordeling en je aanbeveling!

Prima en vlotte service

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank je wel voor deze mooie beoordeling!
Fijn om te lezen dat je snel en goed bent geholpen.

R.huizinga

Ze geven goede advies

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, super om te lezen dat we je met ons advies goed hebben kunnen helpen!
Hartelijk dank voor het delen van je review en je aanbeveling.
Het...
Hartelijk dank voor het delen van je review en je aanbeveling.
Het Webcareteam van DAS

Tot op heden nog goed. maar dit is het eerste contact en moet de evntueele vervolgstappen nog maken.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank je wel dat je jouw eerste ervaring met ons alvast hebt willen delen.
Heel veel succes met het vervolg van je zaak. Hoop dat we deze met een positief resultaat voor je kunnen afronden.

Snel, bekwaam, vriendelijk

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank je wel voor de 5 sterren beoordeling.
We zijn blij dat we je goed van dienst hebben kunnen zijn.
Het Webcareteam van Das

N.

Geen contact, geen communicatie, komen afspraken niet na

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt voor je feedback, spijtig om te lezen dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening. Mocht je ons in de toekomst weer nodig hebben dan hoop ik dat we je een betere... Goedemiddag, bedankt voor je feedback, spijtig om te lezen dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening. Mocht je ons in de toekomst weer nodig hebben dan hoop ik dat we je een betere ervaring kunnen bieden.
Uiteraard staat het je vrij om een klacht in te dienen via onze website: Klachtenregeling van DAS | DAS

Mw. Radewalt

Prettige ervaring.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen mevrouw Radewalt, hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat je een prettige ervaring hebt gehad en ons daarvoor beloond met 5 sterren.
Het Webcareteam van DAS

Goede deskundige ervaring biedt luisterend oor, wil het beste voor de cliënt

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, bedankt voor je mooie woorden, het is inderdaad heel fijn als je je gehoord voelt. Mag ik dit mooie compliment doorgegeven aan deze topper van een collega?
Stuur dan het...
Stuur dan het dossiernummer per mail naar webcare@das.nl o.v.v. “compliment”.
Het Webcareteam van DAS

Duidelijke en prettige communicatie en dienstverlening en verrassend persoonlijk en op maat

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat een prachtig eindoordeel en mooie woorden voor onze juridische hulp, hier doen we het voor!
Dankjewel dat je de moeite hebt genomen om dit met ons te delen.
Vriendelijke...
Dankjewel dat je de moeite hebt genomen om dit met ons te delen.

Positief

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat fijn dat jouw ervaring met onze service positief is! Dank dat je dit met ons deelt.