Deskundigheid
Persoonlijk
Duidelijkheid

Positief

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, ik word blij van je mooie 5 sterren beoordeling😃 Fijn dat je zo tevreden bent en ons aanbeveelt.
Dankjewel dat je dit met ons hebt gedeeld.
Vriendelijke...
Dankjewel dat je dit met ons hebt gedeeld.
Petra
Het Webcareteam van DAS

DAS op zich goede ervaringen mee, maar met dhr absoluut niet. Ik wil het dossier opnieuw laten behandelen door er jurist die wèl inlevingsvermogen + kennis van zaken heeft en die wèl bereid is om... DAS op zich goede ervaringen mee, maar met dhr absoluut niet. Ik wil het dossier opnieuw laten behandelen door er jurist die wèl inlevingsvermogen + kennis van zaken heeft en die wèl bereid is om me adequaat bij te staan.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat jammer om te lezen dat je het gevoel hebt niet goed geholpen te worden. Als je dit met ons wil bespreken en gebruik wil maken van de klachtenregeling van DAS kan dat via dit... Goedemiddag, wat jammer om te lezen dat je het gevoel hebt niet goed geholpen te worden. Als je dit met ons wil bespreken en gebruik wil maken van de klachtenregeling van DAS kan dat via dit webformulier: Klachtenregeling van DAS | DAS. Samen met jou proberen we dan een oplossing te vinden.

J Noordam

Voorlopig erg tevreden, mijn vraag is nog niet relevant maar is pas over een paar weken van toepassing. Op dat moment kan ik meer beoordelen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een tussentijdse beoordeling achter te laten.
Veel succes met het vervolg van je zaak. Hoop dat we deze met een positief resultaat kunnen afronden.
Het Webcareteam van DAS

Ik heb het als slecht ervaren, zoals u al in de eerder beantwoord vragen hebt kunnen lezen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat vervelend dat je niet blij bent over onze hulp.
Hopelijk kunnen we je een volgende keer wel naar tevredenheid bijstaan.
Hartelijk dank dat je dit toch met ons hebt willen...
Goedemiddag, wat vervelend dat je niet blij bent over onze hulp.
Hopelijk kunnen we je een volgende keer wel naar tevredenheid bijstaan.
Hartelijk dank dat je dit toch met ons hebt willen delen.
Vriendelijke groet,
Het Webcareteam van DAS

Goed gedaan Lise! bedankt.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dank voor je mooie beoordeling en compliment. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening.

Reeds beantwoord.
En de huidige goede behandeling door DAS komt overeen met mijn ervaring met DAS ca. 15 jaar geleden.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dankjewel voor je mooie review. Fijn om te lezen dat je steeds goed geholpen wordt.

Erg goede ervaring met DAS

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, mooi om te lezen dat je een goede ervaringen hebt gehad met ons. Top!

Prettig en efficient

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn om te lezen dat jouw contact met ons een prettige en efficiënte ervaring is geweest.
Dank je wel dat je dit met ons hebt willen delen.
Vind je het leuk als ik jouw...
Dank je wel dat je dit met ons hebt willen delen.
Vind je het leuk als ik jouw tevredenheid deel met mijn collega die je heeft geholpen?
Dan hoor ik dat graag via: webcare@das.nl o.v.v. “compliment” en je dossiernummer.

Heel goed

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling.
Fijn om te zien dat je tevreden bent over onze service.
Vind je het leuk als ik jouw tevredenheid deel met een specifieke collega?...
Goedemiddag, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling.
Fijn om te zien dat je tevreden bent over onze service.
Vind je het leuk als ik jouw tevredenheid deel met een specifieke collega?

J adegeest

Zeer goed

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, super om te lezen dat je onze service met zeer goed hebt beoordeeld.
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling.