Deskundigheid
Persoonlijk
Duidelijkheid

Ik heb opgezegd

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt voor je review. Jammer om te lezen dat je hebt opgezegd.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn om te lezen dat we je goed hebben kunnen helpen. Hartelijk dank voor het delen van je review en voor je aanbeveling.
Irene,
Het Webcareteam van...
Irene,
Het Webcareteam van DAS

Is wat onpersoonlijk , een digitaal dossier, maar duidelijk

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dankjewel voor het delen van jouw review.
Goedemorgen, dankjewel voor het delen van jouw review.
Via het digitale dossier heb je op elk moment inzage in de dossiergegevens maar het is natuurlijk ook altijd mogelijk om telefonisch contact te hebben met de behandelaar😃
Je kan dit inplannen via het account maar je kan ook bellen met onze klantenservice via 020 651 8888
Wij staan een volgende keer ook weer graag voor je klaar.

Fantastisch!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat wordt ik blij van je enthousiaste beoordeling!
Hartelijk dank dat je dit met ons hebt willen delen.
Joke

Kattouw

.......

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk dank voor het mooie cijfer waarmee je onze hulp beoordeelt.
Leo,
Het Webcareteam van DAS

Hopelijk heb ik DAS niet al te vaak meer nodig, maar als je ze nodig hebt, staat DAS er ook!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening. Hartelijk dank voor het delen van deze mooie beoordeling en score!
Het Webcareteam van...

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt voor de mooie beoordeling . Fijn dat je tevreden bent over onze dienstverlening en ons aanbeveelt.

John

Was zeer duidelijk

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag John, dank voor je mooie beoordeling en goed om te zien dat alles zo duidelijk was! Fijn dat je even de tijd hebt genomen deze review te plaatsen.
Vriendelijke groeten,...

Goed advies

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dankjewel voor deze review. Mooi om te lezen dat ons advies je zo goed geholpen heeft.
Het Webcareteam van DAS

Vond het jammer dat alles telefonisch werd afgehandeld, had graag een persoonlijk gesprek gehad om het geheel wat meer duidelijkheid te geven

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dankjewel voor de mooie beoordeling en de aanbeveling.
Een 8 is een prachtig cijfer, fijn dat je dit met ons hebt willen delen.
Het...
Goedemorgen, dankjewel voor de mooie beoordeling en de aanbeveling.
Een 8 is een prachtig cijfer, fijn dat je dit met ons hebt willen delen.