Deskundigheid
Snelheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Zeer positief over Das, snelle en duidelijke hulp

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat goed om te zien dat je positief, snel en duidelijk geholpen bent.
Wij worden heel blij van deze mooie score die je er voor geeft.
Hartelijk dank dat je dit met ons hebt...
Wij worden heel blij van deze mooie score die je er voor geeft.
Hartelijk dank dat je dit met ons hebt willen delen.
Het Webcareteam van DAS

Deskundig oordeel duidelijk in de vervolgstappen. Kan altijd terugvallen op DAS.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat fijn dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening.
Hartelijk dank voor de geweldige woorden en de vijf sterren.
Het Webcareteam...
Goedemorgen, wat fijn dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening.
Hartelijk dank voor de geweldige woorden en de vijf sterren.
Het Webcareteam van DAS

Prima service en ondersteuning tot nu toe. Het geschil loopt nog dus ik kan nog geen eindoordeel geven.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor deze mooie tussentijdse beoordeling en veel succes met het verdere verloop van je zaak!
Het Webcareteam van DAS

Prettig contact met medewerker. Situatie uitgelegd. Op basis daarvan hebben ze een eindoordeel gegeven. In mijn geval positief. Indien het negatief zou zijn zou ik in de toekomst weer contact met... Prettig contact met medewerker. Situatie uitgelegd. Op basis daarvan hebben ze een eindoordeel gegeven. In mijn geval positief. Indien het negatief zou zijn zou ik in de toekomst weer contact met hen opnemen omdat je in sommige situaties gewoon tegen een juridische muur aanloopt.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat een mooie realistische woorden en prachtige beoordeling. Hartelijk dank dat je dit met ons deelt en de aanbeveling. Dit maakt ons blij 😊.
Vriendelijke...
Het Webcareteam van DAS

Kundige Advocaat, direct duidelijkheid over wat wel en niet mogelijk is.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat een mooie beoordeling en score geef je ons. Fijn dat je zo tevreden bent. Hartelijk dank voor het delen hiervan. Als ik het compliment door mag geven aan de advocaat in het... Goedemorgen, wat een mooie beoordeling en score geef je ons. Fijn dat je zo tevreden bent. Hartelijk dank voor het delen hiervan. Als ik het compliment door mag geven aan de advocaat in het bijzonder, dan ontvang ik graag je dossiernummer via: webcare@das.nl onder vermelding van “compliment”.
Linda

Prima, conform verwachting

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, bedankt voor het delen van je positieve review. Fijn dat wij je verwachtingen waar hebben kunnen maken.
Linda

Gerda

Prettige ervaring

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Gerda, bedankt voor je positieve beoordeling. Mooi om te lezen dat je een prettige ervaring hebt gehad.
We waarderen de aanbeveling!
Damita
Het...
We waarderen de aanbeveling!
Damita

In dit dossier prima,

Ik heb een ander dossier, dat is drama.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn dat je tevreden bent over onze dienstverlening in dit dossier.
Hartelijk dank voor het delen.
Sacha

Weet niet

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank voor de mooie 10 die je ons geeft!
Leo
Het Webcareteam van DAS

Kundige ondersteuning door vriendelijke juristen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor je review. Fijn om te lezen dat je de juiste hulp hebt gekregen.
Leo