Deskundigheid
Persoonlijk
Duidelijkheid

Snel, accuraat, kundig

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dank voor je mooie woorden!

Ik ga stoppen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Jammer om te lezen dat je niet tevreden bent.
Damita
Het Webcareteam van DAS

De totale tijd voordat het was afgehandeld vond ik lang. Ok heb ik een paar keer dezelfde informatie door moeten geven.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank je wel voor de feedback. Fijn dat je uiteindelijk tevreden bent over de afhandeling van het dossier,
Damita

H. Sluijter

Prima service, alleen 1 puntje; de financiele afhandeling is wat rommelig. een link die niet werkt en onduidelijke verzoeken.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk dank voor je feedback. We gaan ermee aan de slag! En natuurlijk onze dank voor de mooie 10 die je aan onze hulp geeft.
Het Webcareteam...
Het Webcareteam van DAS

Snel en accuraat geholpen. Inlevend vermogen zeer goed, met oog voor de zakelijke kant

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent. Hartelijk dank voor je prachtige review.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor het mooie cijfer waarme je onze dienstverlening beoordeeld.

Vriendelijk. Deskundig.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk dank voor de mooie woorden waarmee je ons beoordeeld.

Tevreden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk dank voor je review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze hulp.

Hans

Zeer vriendelijk behandeld.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Hans, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening. Dankjewel voor je mooie review.

SUPER

Goedemiddag, TOP!