Deskundigheid
Duidelijkheid

Helga

Top!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Helga, superfijn om er weer een tevreden klant bij te hebben😊 Zo’n mooie positieve ervaring zien wij natuurlijk graag, dankjewel voor het delen hiervan.
Mocht je ons onverhoopt...
Mocht je ons onverhoopt ooit nog een keer nodig hebben dan staan wij weer graag voor je klaar.
Petra
Het Webcareteam van DAS

Zeer slechte ervaring ik overweeg ook om de verzekering te beëindigen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, ik vind het jammer om te lezen dat jouw ervaring niet heeft voldaan aan je verwachtingen. Het is mogelijk om via onze website een klacht in te... Goedemiddag, ik vind het jammer om te lezen dat jouw ervaring niet heeft voldaan aan je verwachtingen. Het is mogelijk om via onze website een klacht in te dienen:ttps://www.das.nl/over-ons/kwaliteit-bij-das/klachtenregeling . Dank je wel voor de review.
Astrid
Het Webcareteam van DAS

Fijne, snelle en deskundige hulp.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat een mooie woorden en geweldige score!
Dit is waar we voor staan.
Dank je wel dat je deze feedback en aanbeveling met ons hebt willen delen.
Mocht je het leuk vinden dat...
Goedemiddag, wat een mooie woorden en geweldige score!
Dit is waar we voor staan.
Dank je wel dat je deze feedback en aanbeveling met ons hebt willen delen.
Mocht je het leuk vinden dat we dit compliment aan onze collega doorgeven ontvangen we graag een email via webcare@das.nl met het dossiernummer en “Compliment”

Jan Sanderman

Zoals gemeld

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank je wel dat je de moeite hebt genomen je feedback met ons te delen.
Fijn dat je ons aanbeveelt.
Het Webcareteam van DAS

Mijn zaak wordt al bijna een jaar niet serieus genomen, er zit bijna nog geen enkele progressie in, ik word niet correct en tijdig geïnformeerd. Als ik al informatie krijg, is het onpersoonlijk en... Mijn zaak wordt al bijna een jaar niet serieus genomen, er zit bijna nog geen enkele progressie in, ik word niet correct en tijdig geïnformeerd. Als ik al informatie krijg, is het onpersoonlijk en onduidelijk, via een PDF bestand. Er worden geen stappen ondernomen tegen de tegenpartij. Ik moet aan de tegenpartij zelf bewijs opvragen.. Een heel frustrerende en vervelende gang van zaken, nu al bijna een jaar lang..

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over de service. Je kan hierover altijd in gesprek gaan met de behandelaar van het dossier.
Het staat je ook vrij om een klacht in te...
Het staat je ook vrij om een klacht in te dienen via www.das.nl/over-ons/kwaliteit-bij-das/klachtenregeling

Hj

Zeer tevreden

Goedemiddag, van zeer tevreden mensen worden we heel blij 😊
Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om dit met ons te delen, dit waarderen we zeer.
Mocht je ons op enig moment weer...
Goedemiddag, van zeer tevreden mensen worden we heel blij 😊
Mocht je ons op enig moment weer nodig hebben, staan we graag weer voor je klaar.

Goed geholpen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, het is prettig om te zien dat je goed geholpen bent.
Dank je wel dat je je ervaring en je aanbeveling met ons hebt willen delen.
Het...
Goedemiddag, het is prettig om te zien dat je goed geholpen bent.
Dank je wel dat je je ervaring en je aanbeveling met ons hebt willen delen.

Harriet

Vlot

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Harriet, goed om te lezen dat je snel bent geholpen.
Aan de mooie 10 beoordeling te zien hebben we je vertrouwen in onze service waargemaakt. 😊
Bedankt voor je het delen...
Goedemorgen Harriet, goed om te lezen dat je snel bent geholpen.
Bedankt voor je het delen hiervan.

Prima gelopen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, super om te lezen dat we je verwachting over onze service hebben waargemaakt.
Hartelijk dank voor de mooie 10 die je ons hebt gegeven. Hier zijn we erg blij mee! 😊
Als er...
Als er iemand in het bijzonder is aan wie ik jouw compliment kan doorgeven, dan ontvang ik graag het dossiernummer via: webcare@das.nl o.v.v. "compliment".
Het Webcareteam van DAS

Heldere uitleg en communicatie.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, fijn om te lezen dat je contact met ons een goede ervaring is geweest.
Vind je het leuk als ik jouw tevredenheid deel met mijn collega die je heeft geholpen?
Dan hoor ik dat...
Dan hoor ik dat graag via: webcare@das.nl o.v.v. “compliment” en je dossiernummer.