Deskundigheid
Snelheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Goed gehoord, goede uitleg van mogelijkheden, ik ben goed geholpen bij een zeer ingewikkelde zaak.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, bedankt voor het delen van je topbeoordeling.
Goedemorgen, bedankt voor het delen van je topbeoordeling.
Mogen we dit aan de collega doorgeven die ervoor heeft gezorgd dat je zo goed bent geholpen? Stuur dan het dossiernummer in een e-mail naar webcare@das.nl onder vermelding van “compliment”.
Wij geven het graag door!

Zeer tevreden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor je mooie review.
Wat fijn dat je zo tevreden bent en ons een tien geeft. Daar zijn we blij mee.

PL

Echt slecht

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, jammer dat je ervaring met ons niet goed was.
Je kunt hierover nog een klacht indienen via https://www.das.nl/over-ons/klachtenregeling.
Hiermee kun je aangeven wat er niet...
Goedemiddag, jammer dat je ervaring met ons niet goed was.
Hiermee kun je aangeven wat er niet goed is gegaan en gaan we het gesprek met je aan.
Het Webcareteam van DAS

Kan niet verder met zaak

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, bedankt voor het delen van je review. Vervelend dat je niet verder kan met de zaak. Mochten er nieuwe ontwikkelingen ontstaan dan kan je altijd weer contact met ons opnemen voor... Goedemorgen, bedankt voor het delen van je review. Vervelend dat je niet verder kan met de zaak. Mochten er nieuwe ontwikkelingen ontstaan dan kan je altijd weer contact met ons opnemen voor overleg.
Het Webcareteam van DAS

Super netjes en deskundig geholpen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat een mooie beoordeling!
Je geeft ons maar liefst 5 sterren, dank je wel.
Vind je het leuk om dit compliment te delen met een collega in het bijzonder?
Stuur dan een...
Goedemiddag, wat een mooie beoordeling!
Je geeft ons maar liefst 5 sterren, dank je wel.
Vind je het leuk om dit compliment te delen met een collega in het bijzonder?
Stuur dan een e-mail, met je dossiernummer, naar webcare@das.nl o.v.v. “compliment”.

Positief.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, bedankt voor het delen van je positieve review. Fijn dat je zo tevreden bent over je contact met DAS.

Geen aanmerkingen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dank je wel voor je review.
Fijn dat je ons aanbeveelt.

Zeer goed!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, fijn dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening. Hartelijk dank voor het delen hiervan en fijn dat je DAS aanbeveelt.
Het Webcareteam van...

m jansen

Slecht te berijken gewoon

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, bedankt voor je terugkoppeling. Het is momenteel drukker dan normaal, onze excuses hiervoor. Fijn dat je de tijd hebt genomen om deze review met ons te delen.
Vriendelijke...

Matig tot positief

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, bedankt voor het delen van je review en de aanbeveling. Een eventueel volgende keer helpen we je graag weer.