Deskundigheid
Persoonlijk
Duidelijkheid

Positief

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat fijn om te zien dat je zo tevreden bent over DAS. Dankjewel voor je mooie beoordeling en de aanbeveling, we zijn blij dat je dit met ons hebt willen delen.
Vriendelijke...
Vriendelijke groeten

Positief

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt voor je mooie en positieve beoordeling! Overal 5 sterren, super dat je zo tevreden bent. Mocht je ons nog een keer nodig hebben dan staan wij graag weer voor je... Goedemiddag, bedankt voor je mooie en positieve beoordeling! Overal 5 sterren, super dat je zo tevreden bent. Mocht je ons nog een keer nodig hebben dan staan wij graag weer voor je klaar.

Zeer vakkundig!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat een fijn compliment geef je ons😊 Dankjewel voor de prachtige score, daar doen we het voor! Fijn dat je dit met ons hebt gedeeld.
Het...

Perfect

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dankjewel voor je mooie beoordeling met een perfecte score 😃 Super dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening! Mocht je ons nog eens nodig hebben dan staan wij graag weer voor... Goedemiddag, dankjewel voor je mooie beoordeling met een perfecte score 😃 Super dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening! Mocht je ons nog eens nodig hebben dan staan wij graag weer voor je klaar.
Vriendelijke groeten
Het Webcareteam van DAS

Werden zeer deskundig geholpen door een fijne adviseur.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat fijn dat je zo tevreden bent. Dankjewel voor de mooie complimenten en maximale beoordeling.
Als ik deze mag delen met een specifieke collega dan kan je een mail met je...
Als ik deze mag delen met een specifieke collega dan kan je een mail met je dossiernummer sturen naar webcare@das.nl o.v.v. compliment, dan zorgen wij ervoor dat het bij de juiste persoon terechtkomt.
Het Webcareteam van DAS

Als zeer positief, snel contact

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat een prachtige beoordeling! Fijn dat je zo tevreden bent dat we maximaal scoren op alle onderdelen. Dankjewel voor het delen van je review en de aanbeveling.
Vriendelijke...

Theo geauwman

Alles perfect duidelijk en snel adbies

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, super deze complimenten! Bedankt hiervoor. Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent op alle vlakken.
Irene
Het Webcareteam van DAS

Het dossier heeft 5 jaar gelopen, dat heeft ons veel spanning en stress opgeleverd. De schadevergoeding die er uiteindelijk is uitgekomen is niet in verhouding met de kosten die zijn gemaakt om op... Het dossier heeft 5 jaar gelopen, dat heeft ons veel spanning en stress opgeleverd. De schadevergoeding die er uiteindelijk is uitgekomen is niet in verhouding met de kosten die zijn gemaakt om op dit bedrag uit te komen. Het gesprek om in der minne te schikken was een grote act waar de uitkomst al op voorhand van vast stond. Accepteren en je krijgt €35.000, wil je naar de rechter dan krijg je €20.000. Door de spanning werd het slachtoffer ernstig ziek en wilden we meer niet naar de rechter en wat was toen de schadevergoeding???? Juist €20.000. Aan de deskundigen is meer uitgekeerd en over smartengeld is helemaal niet gesproken.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dankjewel voor je uitgebreide feedback. We gaan dit gebruiken om onze dienstverlening te verbeteren.
Vriendelijke groet,
Leo

x

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat mooi om te zien dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening. Top!
Leo
Het Webcareteam van DAS

Zeer kundig, vriendelik en meelevend

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat een mooie woorden voor onze dienstverlening, hier doen we het voor! Dank voor het delen en voor je aanbeveling.
Antoinette