Deskundigheid
Snelheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Mijn ervaring was heel goed. Dankzij mijn juriste hebben we ze zaak gewonnen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat goed om te lezen dat je zo tevreden ben over onze hulp. Dankjewel dat je dit resultaat met ons deelt. Top!

LV1981

Enige nadeel was dat ik meer dan 10 minuten in de wacht stond

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dankjewel voor je review. Mooi om te zien dat je uiteindelijk zo goed geholpen bent.
Het Webcareteam van DAS

Fijne heldere service, klantgericht, meedenkend, helder in communicatie en al het juridisch taalgebruik wordt "vertaald" naar begrijpbare termen.
Echt fijn om deze steun te ervaren.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat een mooie woorden en score geef je ons. Hier worden wij blij van. Als ik dit compliment door mag geven aan een collega in het bijzonder, dan ontvang ik graag je dossiernummer via:... Goedemorgen, wat een mooie woorden en score geef je ons. Hier worden wij blij van. Als ik dit compliment door mag geven aan een collega in het bijzonder, dan ontvang ik graag je dossiernummer via: webcare@das.nl ondervermelding van “compliment”. Hartelijk dank voor het delen van je positieve review.
Het Webcareteam van DAS

Met aanvragen heel erg lang geduurd.
Toen er eenmaal een behandelaar toegewezen was ging het goed en snel

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn om te lezen dat je na de stroeve start zo goed geholpen bent. Ik heb je compliment doorgestuurd naar de behandelaar van je zaak. Top!
Het...

van Tol

Heel fijn dat ik gelijk antwoord kon krijgen op mijn geschil en gelijk een advies.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, fijn dat wij je gelijk een antwoord en advies hebben kunnen geven. Bedankt voor het delen van deze mooie cijfers.
Het Webcareteam van DAS

Ik werd sneller geholpen dan ik dacht. Advies is bondig, zakelijk en accuraat. Wellicht mag jurist meer doorvragen naar wat een zaak met je doet, maar tegelijkertijd vraag ik me af of dat is wat je... Ik werd sneller geholpen dan ik dacht. Advies is bondig, zakelijk en accuraat. Wellicht mag jurist meer doorvragen naar wat een zaak met je doet, maar tegelijkertijd vraag ik me af of dat is wat je bij je jurist moet zoeken. Belangrijkste is dat zaak adequaat afgehandeld wordt.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, fijn dat je zo tevreden bent over het contact met ons. Hartelijk dank voor het delen van je review.

Zeer goed

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dankjewel voor de 10 waarmee je onze hulp waardeert!
Het Webcareteam van DAS

Naar tevredenheid geholpen op een correcte manier.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, heel mooi om te lezen dat je goed geholpen bent. Dank dat je dit met ons gedeeld hebt.

H.Mestrom

?

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn dat je tevreden bent over je ervaring en ons aanbeveelt.
Hartelijk dank voor het delen.
Sacha
Het Webcareteam van DAS

Goede rechtsbijstand gehad door bemiddeling snel deskundige

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, mooi om te lezen dat je de hulp gekregen hebt die je nodig had. Dank voor je review.