Deskundigheid
Snelheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

In dit specifieke geval ben ik zeer tevreden over de hulp van DAS. Bij aanmelding van de hulpvraag kreeg ik snel antwoord. Ook over de jurist zelf zeer tevreden, ook qua persoon erg prettig. Tijdens... In dit specifieke geval ben ik zeer tevreden over de hulp van DAS. Bij aanmelding van de hulpvraag kreeg ik snel antwoord. Ook over de jurist zelf zeer tevreden, ook qua persoon erg prettig. Tijdens haar vakantie is prima voor vervanging gezorgd.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag wat een blije en mooie review! Fijn dat je zo tevreden bent en dit met ons hebt willen delen. Als we deze mooie woorden aan onze collega kunnen doorgeven ontvangen we graag je... Goedemiddag wat een blije en mooie review! Fijn dat je zo tevreden bent en dit met ons hebt willen delen. Als we deze mooie woorden aan onze collega kunnen doorgeven ontvangen we graag je dossiernummer via webcare@das.nl o.v.v. “compliment”
Brenda

Deskundig efficiënt en snel

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat geweldig dat we je zo deskundig, snel en efficiënt hebben kunnen bijstaan. Leuk dat je dit met ons wil delen en deze prachtige score geeft. Hier zijn wij dan weer heel blij mee... Goedemiddag, wat geweldig dat we je zo deskundig, snel en efficiënt hebben kunnen bijstaan. Leuk dat je dit met ons wil delen en deze prachtige score geeft. Hier zijn wij dan weer heel blij mee 😊
Brenda
Het Webcareteam van DAS

Beperkte hulp. Er wordt niet echt doorgepakt.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dankjewel voor je review. Fijn om te zien dat ondanks we je in deze zaak maar beperkt hebben kunnen helpen, je ons blijft aanbevelen.
Het...
Het Webcareteam van DAS

Zeer goed geholpen en duidelijkheid, top

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dankjewel voor deze prachtige complimenten!
Het Webcareteam van DAS

Ik ben heel tevreden over de dienstverlening, de deskundigheid en de snelheid waarmee ik geholpen ben.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor je mooie woorden. Heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze hulp. Top!

Deskundig, empathisch, accuraat

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dankjewel voor deze supermooie complimenten. Wat fijn dat je zo goed geholpen bent!
Als ik dit mag delen met de behandelaar van jouw zaak dan ontvang ik graag het dossiernummer via webcare@das.nl o.v.v. Compliment.
Wij zorgen er dan voor dat deze review bij de juiste persoon terechtkomt.
Dankjewel dat je dit met ons hebt gedeeld.
Petra

Onno

Duidelijke uitleg maar lange wachttijd mbt contact met specialist

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Onno, hartelijk dank voor het delen van je review en voor je feedback.
Fijn om te zien dat je ons aanbeveelt.
Het Webcareteam van DAS

De snelheid en doorlooptijd hebben mij veel last bezorgd. Ik zie ook wel dat dit niet geheel aan jurist is te wijten. Dus deze opmerking is voor de algehele organisatie van das.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt voor het delen van je review.
We zullen je feedback ter harte nemen.

Yaso

Ok

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank je wel dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten.
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service en deze met oké beoordeelt.
Vriendelijke...
Joke

Tevreden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt voor het delen van je positieve beoordeling en deze mooie score.
Een eventuele volgende keer helpen we je graag weer.
Het Webcareteam...
Een eventuele volgende keer helpen we je graag weer.