Zeer tevreden over de dienstverlening
Reactie DAS Rechtsbijstand:
Goedemiddag, fijn dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening. Hartelijk dank voor het delen van je review.
Linda
Linda
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag Petra, bedankt voor je mooie woorden en deze topbeoordeling. En een tien als eindresultaat!
Sacha,
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag, bedankt voor de mooie tien als eindcijfer. Hier zijn we blij mee!
Sacha,
Het Webcareteam van DAS
Goedemorgen, bedankt voor het delen van je review. Vervelend dat je geen goede ervaring hebt gehad met onze dienstverlening en daarom een advocaat hebt moet inschakelen. Mocht je ons nog eens nodig...
Goedemorgen, bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review met ons te delen. Vervelend dat je niet tevreden bent. Mocht je ons nog eens nodig hebben dan staan wij graag weer voor je klaar en...
Goedemorgen, wat een prachtige beoordeling geef je ons!
Hartelijk dank voor het delen hiervan.
Leo
Het Webcareteam van DAS
Goedemorgen, hartelijk dank voor je review. Heel fijn om te zien dat je zo tevreden bent.
Leo
Het Webcareteam van DAS
Goedemorgen, fijn om te lezen dat je tevreden bent. Mocht je nog vragen hebben dan kan je inderdaad altijd contact met ons opnemen. Bedankt voor het delen van je mooie woorden.
Vriendelijke...
Goedemorgen, wat een mooie score geef je ons. Fijn dat je zo tevreden bent. Hartelijk dank voor het delen hiervan.
Linda,
Het Webcareteam van DAS
Goedemorgen, fijn dat wij je uiteindelijk toch een goed advies hebben kunnen geven. Hartelijk dank voor de mooie cijfers en fijn dat je ons aanbeveelt.
Linda,
Het...