Positief
Reactie DAS Rechtsbijstand:
Goedemorgen, hartelijk dank voor het delen van je positieve review. Fijn dat je tevreden bent over onze dienstverlening.
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag, vervelend dat onze dienstverlening niet aan je verwachtingen heeft voldaan.
Toch bedankt voor het plaatsen van je review.
Joke
Het Webcareteam...
Goedemorgen, fijn dat je zo tevreden bent en dat wij de zorgen weg hebben kunnen nemen. Hartelijk dank voor het delen van je review.
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag, ik word heel blij van al die mooie complimenten😃 Zulke tevreden klanten dat is waar we het voor doen!
Dankjewel dat je jouw enthousiaste review met ons hebt willen delen.
Als...
Goedemiddag, dat zijn mooie complimenten en cijfers aan het adres van onze dienstverlening!
Dankjewel hiervoor en ook voor je aanbeveling.
Petra
Het...
Goedemiddag, dankjewel voor het compliment en je supermooie beoordeling.
Wij zijn blij met jou als tevreden klant, fijn dat je dit deelt met ons!
Petra
Het...
Goedemiddag Wilma, dankjewel voor je mooie tussentijdse beoordeling. Heel fijn dat je zo tevreden bent en veel succes met het verdere verloop van jou dossier.
Vriendelijke...
Goedemiddag, dankjewel voor je mooie woorden. Heel fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent.
Als we je compimenten mogen delen met een specifieke collega dan kan je een mail met je...
Goedemiddag, dat zijn mooie complimenten die je ons geeft. Dat zijn belangrijke doelstellingen in onze dienstverlening en het is fijn dat jij dit ook zo ervaren hebt! Dankjewel dat je dit met ons...
Goedemiddag Fred, dankjewel voor je mooie review! Wat fijn dat je zo snel en goed geholpen bent.
Mocht je ons in de toekomst nog een keer nodig hebben dan staan wij ook weer graag voor je...