Zeer positief
Reactie DAS Rechtsbijstand:
Goedemiddag Rita, goed dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening. Bedankt dat je dit met ons hebt willen delen en voor je aanbeveling.
Het...
Goedemiddag, heel fijn dat je een goede ervaring met onze service hebt gehad. Dank voor je review en je aanbeveling,
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag, dank voor het delen van deze prachtige beoordeling. Goed te zien dat je een prettige ervaring hebt gehad en dat we onze deskundigheid hebben kunnen inzetten om je verder te...
Goedemiddag Katja, goed dat je zo tevreden bent over onze hulp. Bedankt dat je dit met ons hebt willen delen en voor je aanbeveling.
Het Webcareteam van...
Goedemiddag, wat goed dat je zo’n correcte ervaring met ons hebt gehad. Dank voor je 8 punten beoordeling.
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag Grace, goed dat je zo tevreden bent en ons waardeert met 5 sterren! Dank voor je beoordeling en de aanbeveling.
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag Patrick, dank dat je deze mooie review over onze service met ons hebt willen delen. Fijn om te lezen dat je ons aanbeveelt.
Het Webcareteam...
Goedemiddag Cynthia, fijn om te lezen dat je deskundige en heldere uitleg hebt gekregen. Dankjewel voor je 5-sterren beoordeling en je aanbeveling.
Het...
Goedemiddag Agnes, goed dat je zo tevreden bent over onze service, dank voor het delen van deze beoordling. Fijn dat je ons ook aanbeveelt.
Het...
Goedemiddag, wat fijn dat je zo tevreden bent over hoe de zaak is opgepakt en dat er in goed overleg stappen zijn gemaakt. Dank voor je 10 punten eindoordeel en je aanbeveling.
Vriendelijke...