Deskundigheid
Persoonlijk
Duidelijkheid

Tot nu toe bevredigend

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, fijn om te lezen dat je tot nu toe tevreden bent. Veel succes met de verdere verloop van je zaak en bedankt voor deze review.
Het Webcareteam...

Heidy den besten

Jullie zijn erg deskundig , en begripvol , en uiters vriendelijk , maar ik heb het idee dat ik als klant net zolang in de wachtrij sta , als iemand die niet bij jullie is verzekerd . Maar mischien... Jullie zijn erg deskundig , en begripvol , en uiters vriendelijk , maar ik heb het idee dat ik als klant net zolang in de wachtrij sta , als iemand die niet bij jullie is verzekerd . Maar mischien voelt dat zo

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Heidy, het is momenteel in de lijn inderdaad drukker dan gemiddeld. Wat fijn dat je wel zo tevreden bent over de afhandeling van jouw dossier en ons daarvoor beoordeeld met 5... Goedemiddag Heidy, het is momenteel in de lijn inderdaad drukker dan gemiddeld. Wat fijn dat je wel zo tevreden bent over de afhandeling van jouw dossier en ons daarvoor beoordeeld met 5 sterren!
We staan een volgende keer ook weer graag voor je klaar.

Annet

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Annet, dankjewel voor het delen van jouw review. Fijn dat je ons aanbeveelt.
Het Webcareteam van DAS.

Pieter

Een prettig geruststellend gevoel m.b.t. deskundige hulp zodat de klant niet de weg kwijtraakt in het enorm verwarrende juridische doolhof.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Pieter, wat een mooie beoordeling! Bedankt voor het geven van een hoge score. Daar zijn wij blij mee. Fijn om te zien dat je ons aanbeveelt en zo tevreden bent geweest over onze service.... Goedemorgen Pieter, wat een mooie beoordeling! Bedankt voor het geven van een hoge score. Daar zijn wij blij mee. Fijn om te zien dat je ons aanbeveelt en zo tevreden bent geweest over onze service.
Het Webcareteam van DAS

Traag met opstarten van dossier, inhoudelijk prima.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn om te lezen dat het na de wat moeizame start goed opgepakt is en je tevreden bent over de behandeling van je dossier.
Dankjewel voor je mooie beoordeling.
Vriendelijke...
Dankjewel voor je mooie beoordeling.

Sefidgar

Slecht

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Sefidgar, wat vervelend dat je niet blij bent over onze hulp. Hopelijk kunnen we je een volgende keer wel naar tevredenheid bijstaan. Hartelijk dank dat je dit toch met ons hebt willen... Goedemorgen Sefidgar, wat vervelend dat je niet blij bent over onze hulp. Hopelijk kunnen we je een volgende keer wel naar tevredenheid bijstaan. Hartelijk dank dat je dit toch met ons hebt willen delen.
Vriendelijke groet,
Brenda,
Het Webcareteam van DAS

Zoals hierboven beschreven goed support met mijn casus gekregen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dankjewel voor je mooie positieve woorden. Fijn dat je zo tevreden bent en ons hebt beoordeeld met een 10!
Dankjewel dat dit hebt willen delen met ons.
Vriendelijke...
Dankjewel dat dit hebt willen delen met ons.
Het Webcareteam van DAS

You left me on a very important matter. you didn't help even though I've been paying your insurance for five years.

without any solution without any help What else can I do you...

without any solution without any help What else can I do you simply stopped responding

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Good morning, we are sorry that you did not have a good experience and that we did not meet your expectations.
Kind regards,
DAS Webcareteam

Andries

Zie eerdere comments. Geen reactie en uiters slecht tot geen deskundige advies! Google weeet het zelfs beter!!!

Goedemorgen Andries,
Jammer dat onze dienstverlening niet aan je verwachtingen heeft voldaan
Bedankt voor het delen van jouw ervaring

Niet super goed

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat jammer dat je niet tevreden bent over het contact met ons.
Ik hoop dat het een eventuele volgende keer wel aan je verwachtingen voldoet!
Vriendelijke...
Goedemorgen, wat jammer dat je niet tevreden bent over het contact met ons.
Ik hoop dat het een eventuele volgende keer wel aan je verwachtingen voldoet!
Vriendelijke groet,