Deskundigheid
Snelheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Ontzettend positieve ervaring. Jurist heeft snel en professioneel mijn vraag in behandeling genomen. Dezelfde dag nog antwoord gekregen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dankjewel voor je prachtige review. Super om te lezen hoe blij je bent met onze hulp bij jouw dossier, daar doen we het voor!
Dankjewel dat je ook even de tijd hebt genomen om dit...
Dankjewel dat je ook even de tijd hebt genomen om dit met ons te delen.😃

Tevreden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn dat je tevreden bent over onze hulp en dit ook met ons hebt willen delen.
Dankjewel hiervoor en ook voor de aanbeveling.
Het Webcareteam...
Dankjewel hiervoor en ook voor de aanbeveling.
Het Webcareteam van DAS

Snel, duidelijk en to the point

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat fijn dat je zo tevreden bent over onze hulp. Hartelijk dank voor deze mooie score en je tijd om dit met ons te delen.
Brenda,

Jeroen

Zeer tevreden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Jeroen, wat super dat je zo tevreden bent over onze hulp. Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en de aanbeveling. Hier worden we heel blij van!
Vriendelijke...
Brenda,

Leon

Zeer goed op weg geholpen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Leon, wat super om te lezen dat je zo goed geholpen bent. Dat is waar we het voor doen!
Dankjewel dat je ons ook aanbeveelt en de review met ons hebt gedeeld, het blijft fijn om te zien dat dat mensen zo blij zijn met de hulp en adviezen die zij hebben gekregen.
Vriendelijke groet,
Petra,

Albart

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Albart, vriendelijk bedankt voor je mooie beoordeling. Het is fijn om te zien dat je zo tevreden bent over jouw contact met ons.
We staan een eventuele volgende keer ook weer graag...
We staan een eventuele volgende keer ook weer graag voor je klaar.
Petra,

Was goed

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat fijn dat je zo tevreden bent! Dankjewel voor het delen van je review en de aanbeveling.

Zeer positief.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn om te lezen dat je zo positief bent over ons.
Hartelijk dank voor het delen van je review.
Sacha

Oplossing gericht

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt voor dit mooie compliment en de topscore die je ons geeft.
Een volgende keer helpen we je graag weer.

Gladys

Vooral zo doorgaan

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Gladys, wij zijn blij met jou als klant!
Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen. Bedankt voor je tien en de enthousiaste beoordeling.
Het...
Goedemiddag Gladys, wij zijn blij met jou als klant!