Zie mijn vorige opmerkingen
Reactie DAS Rechtsbijstand:
Goedemiddag Maurice, vervelend om te vernemen dat onze dienstverlening niet aan je verwachting heeft voldaan.
Dankjewel voor het delen van je review.
Petra
Het...
Dankjewel voor het delen van je review.
Petra
Het...
Goedemiddag, dat zijn mooie complimenten aan het adres van onze dienstverlening!
Dankjewel voor de aanbeveling en voor het delen van jouw positieve ervaring.
Vriendelijke...
Goedemiddag, fijn om te lezen dat het contact met ons snel gelegd was en dat je goed geholpen bent.
Mocht je ons nogmaals nodig hebben dan staan wij ook dan weer graag voor je...
Goedemorgen, bedankt voor je uitgebreide review. Jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over de afhandeling van deze zaak.
Het Webcareteam van DAS
Goedemorgen, dankjewel voor deze review. Mooi om te lezen dat ons advies je zo goed geholpen heeft.
Het Webcareteam van DAS
Goedemorgen, dankjewel voor je review. Fijn om te zien dat je tevreden bent.
Het Webcareteam van DAS
Goedemorgen, hartelijk dank voor je positieve review. Wat mooi om te lezen dat je zo goed geholpen bent.
Het Webcareteam van DAS
Goedemorgen, hartelijk dank voor deze mooie woorden. Top! Als we deze review mogen delen met de betreffende behandelaar dan ontvang ik graag een mail met je dossiernummer via webcare@das.nl o.v.v....
Goedemorgen, dank voor de mooie beoordeling over onze hulp. Mooi om te lezen.
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag, wat jammer dat je niet tevreden bent over het contact wat je met ons hebt gehad. Dank je wel dat je toch de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten.
Vriendelijke...