Deskundigheid
Snelheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Het was fijn om net iemand te kunnen overleggen, ik wond het voor mij wel jammer dat ik geen gezicht had bij die vriendelijke stem.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank je wel voor deze mooie beoordeling en aanbeveling. Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen en dat je tevreden bent met onze service.
Als we je compliment aan onze collega...
Als we je compliment aan onze collega kunnen doorgeven dan kun je een e-mail met je dossiernummer sturen naar webcare@das.nl o.v.v. compliment.

Zeer tevreden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, ik zie inderdaad aan de cijfers die je ons hebt gegeven dat je zeer tevreden bent over onze service.
Vind je het leuk als ik jouw tevredenheid deel met een specifieke collega? Dan hoor ik dat graag via: webcare@das.nl o.v.v. “compliment” en je dossiernummer.
Hartelijk dank voor het delen van deze mooie review.
Het Webcareteam van DAS

Snel en daadkrachtig optreden. Luisterend naar cliënt en mogelijkheden aanbiedend

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat een mooie beoordeling heb je ons gegeven! Hartelijk dank hiervoor.
Vind je het leuk als ik jouw tevredenheid deel met mijn collega die je heeft geholpen?
Dan hoor ik dat...

A.C. Mekes

Tot heden prima

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, fijn om te zien dat je ons zo’n mooie tussentijdse score geeft.
Goedemorgen, fijn om te zien dat je ons zo’n mooie tussentijdse score geeft.
Veel succes met het verdere verloop van je dossier en als je ons nogmaals nodig hebt staan wij uiteraard weer graag voor je klaar.
Petra,

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat goed om te zien dat je zo tevreden bent dat je ons beloont met een prachtige maximale score! 😃
Dankjewel dat je ons aanbeveelt en dat je ook even de tijd hebt genomen deze...
Dankjewel dat je ons aanbeveelt en dat je ook even de tijd hebt genomen deze review hier te delen.
Petra,
Het Webcareteam van DAS

Boven verwachting! Snelle afhandeling. Zeer professionele aanpak. Vertrouwen in mij.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt voor je topscore en supermooie beoordeling. Hier zijn wij heel blij mee. Als ik deze complimenten mag delen met de betreffende behandelaar kan je het dossiernummer mailen naar... Goedemiddag, bedankt voor je topscore en supermooie beoordeling. Hier zijn wij heel blij mee. Als ik deze complimenten mag delen met de betreffende behandelaar kan je het dossiernummer mailen naar webcare@das.nl o.v.v. Compliment.
Een eventuele volgende keer helpen we je graag weer.

John Debets

Goed.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag John, dank je wel voor je positieve review. Fijn dat je onze hulp als goed hebt ervaren.
Irene
Het Webcareteam van DAS

Ondeskundigheid en mij onveilig voelen, neem ik DAS zeer kwalijk!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat jammer om te zien dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening.
Leo,

Goede ervaring,alles netjes geregeld

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat een prachtige 5 sterren beoordeling! Heel fijn om te zien dat je zo tevreden bent😃 Dankjewel voor je mooie review en dat je deze ook met ons gedeeld hebt.
Vriendelijke...
Het Webcareteam van DAS

Al jaren rechtshulp verzekerd bij DAS, al enkele zaken positief afgewikkeld, ik ben zeer tevreden.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over DAS. Hartelijk dank voor het delen van deze mooie woorden en cijfers.
Het Webcareteam van DAS.