Deskundigheid
Snelheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Geen probleem, dat het resultaat niet is wat ik hoopte daar kan de jurist weinig aan doen denk ik

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, Dankjewel voor je review en de aanbeveling, fijn dat je dit met ons wil delen.
Het Webcareteam van DAS.

Ik had wel verwacht als een energie maatschappij niet reageert .dat jullie nog iets voor mij hadden kunnen betekenen.
nu denk ik dat mijn rechts hulp niet nodig is ik gebruik hem nooit. betaal...
nu denk ik dat mijn rechts hulp niet nodig is ik gebruik hem nooit. betaal veel. en schiet er niks mee op .

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dankjewel voor je review. Jammer om te lezen dat er niet aan je verwachtingen is voldaan.

Martijn

Ben zeer enthousiast over de hulp die ik heb ontvangen. Er viel al gelijk een last van mijn schouder. Ik voelde me gehoord.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Martijn, wat een mooie woorden over de hulp die mijn collega’s je hebben gegeven. Heel fijn om dit zo te lezen. Top!
Het Webcareteam van DAS

Blij dat we de rechtshulp konden krijgen, nooit eerder mee te maken gehad. We zijn steeds vakkundig en positief te woord gestaan. Algehele ervaring: prima

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn om te lezen je zo goed en deskundig geholpen bent. Mooi dat we er voor je waren op het moment dat je ons nodig had.
Het Webcareteam van DAS.

Snel en duidelijk

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dankjewel voor de top beoordeling!
Het Webcareteam van DAS

Ben zeer tevreden met het proces en afsluiting

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat een mooie beoordeling en review heb je voor ons. Daar zijn wij zeer tevreden mee!😃
Dankjewel dat je even de moeite hebt gedaan om dit met ons te delen en dat je ons ook aanbeveelt.
Petra

Oplossing voor slechte vakantie

Super geholpen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat fijn dat je zo goed geholpen bent! Dankjewel voor het delen van je mooie beoordeling en de aanbeveling.
Petra
Het Webcareteam van DAS

Goede organisatie ook al hebben we helaas geen gelijk gekregen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank je wel voor je mooie review.
Fijn dat je onze dienstverlening als goed hebt ervaren, jammer dat de uitkomst minder was.
Hopelijk heb je meer succes bij een eventuele...
Goedemorgen, dank je wel voor je mooie review.
Hopelijk heb je meer succes bij een eventuele volgende zaak.

Sewgonind

Das is prima ervaring met das is ok

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dankjewel voor je mooie 5 sterren beoordeling!
Heel fijn dat je zo tevreden bent dat je ons ook aanbeveelt en je ervaring met ons hebt willen delen.
Vriendelijke...
Goedemiddag, dankjewel voor je mooie 5 sterren beoordeling!

Marianne

Perfect geholpen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Marianne, wat een mooie score.
Je geeft ons een perfecte beoordeling, dank je wel daarvoor.
Fijn dat je zo tevreden bent over onze hulp.
Vriendelijke...
Goedemorgen Marianne, wat een mooie score.
Je geeft ons een perfecte beoordeling, dank je wel daarvoor.
Fijn dat je zo tevreden bent over onze hulp.