Reactie DAS Rechtsbijstand:
Goedemiddag, fijn dat je een goede ervaring had met onze dienstverlening. Hartelijk dank voor het delen van je review.
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag, wat een mooie beoordeling en score geef je ons. Hier worden wij blij van. Fijn dat je dit met ons hebt willen delen.
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag Marleen, hartelijk dank voor het delen van je review. Het is inderdaad drukker dan normaal, vandaar de wachtrijen. Gelukkig ben je daarna duidelijk en goed geholpen.
Vriendelijke...
Goedemorgen, dank je wel dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten.
Jammer om te lezen dat we de zaak niet naar wens hebben kunnen oplossen.
Vriendelijke groeten,...
Goedemiddag, bedankt voor je vertrouwen in DAS. Een luisterend oor is inderdaad heel belangrijk, en daarbij is een persoonlijke aanpak erg fijn.
Mag ik deze mooie woorden doorgeven aan de...
Goedemiddag, dank je wel voor deze mooie beoordeling. Deskundige hulp is één van onze klantbeloften, goed om te zien dat je zo tevreden bent.
Het...
Goedemiddag, hartelijk dank voor je beoordeling. Aan de mooie 8 die je aan ons geeft zie ik dat je erg tevreden bent over onze dienstverlening.
Het...
Goedemiddag, bedankt voor je positieve beoordeling, fijn dat we je goed hebben kunnen helpen.
Mooi om te zien dat je ons aanbeveelt!
Het Webcareteam van...
Goedemorgen, ik vind het jammer om te lezen dat je geen goede ervaring hebt gehad. Bedankt voor je beoordeling.
Het Webcareteam van DAS
Goedemorgen, spijtig om te lezen dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening, toch bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten.
Vriendelijke...