Deskundigheid
Persoonlijk
Duidelijkheid

Zeer blij met das

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt voor je mooie beoordeling. Wij zijn natuurlijk ook blij met jou als klant 😊
Vind je het leuk als we jouw compliment aan de behandelaar doorgeven? Stuur dan een mail naar webcare@das.nl onder vermelding van “compliment”.
Het Webcareteam van DAS

Toegankelijk, kwaliteit, persoonlijk en effecient.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, aan je beoordeling te zien, hebben we hier te maken met een zeer tevreden klant.
Dank je wel voor deze mooie beoordeling en woorden, hier worden we vrolijk van! 😊
Vriendelijke...

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, fijn om te lezen dat we je goed hebben kunnen helpen.
Hartelijk dank voor het delen van je review en voor je aanbeveling.
Het Webcareteam...
Goedemorgen, fijn om te lezen dat we je goed hebben kunnen helpen.
Hartelijk dank voor het delen van je review en voor je aanbeveling.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling!
Fijn dat je tevreden bent over onze service en dat je aangeeft dat we je goed hebben kunnen helpen.
Vriendelijke groeten,...
Goedemorgen, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling!
Het Webcareteam van DAS

Very helpful and very understanding of our personal situation

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goodmorning, thank you for sharing your experience with us and for the excellent rating. Can I pass your kind words on to the colleague who was so understanding and helpfull?
If so, you can...
If so, you can email your dossiernumber to: webcare@das.nl stating “compliment”.
We are happy to pass it on!
Kind regards,

Herman Schaeffer

Tot nu toe tevreden. De zaak is nog niet afgehandeld

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Herman, fijn dat je alvast jouw ervaring doorgeeft, we zijn blij met de mooie 8 maar streven uiteindelijk naar een 10…😉
Laat je ons weten hoe de zaak is afgehandeld? Alvast...
Laat je ons weten hoe de zaak is afgehandeld? Alvast bedankt!
Het Webcareteam van DAS

Accuraat , deskundige hulp.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank je wel voor de prachtige cijfers. Deskundige hulp is één van onze klantbeloften, fijn om te zien dat we dit waar hebben kunnen maken.
Het...

Zeer tevreden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Wat fijn dat je onze dienstverlening 5 sterren waard vindt, daar zijn we blij mee!
Het Webcareteam...
Het Webcareteam van DAS

Professioneel, kundig en een zeer prettige samenwerking!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, bedankt voor je positieve beoordeling, fijn om te zien dat je ons de allerhoogste score geeft. Kan ik dit delen met de collega met wie de samenwerking zo prettig is verlopen?
Ik...
Ik ontvang dan graag het dossiernummer per email via webcare@das.nl o.v.v. “compliment.
Damita

Super vriendelijk daadkrachtig

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dat zijn mooie cijfers die je aan DAS geeft, dat zien we graag! Kunnen we jouw mooie woorden doorgeven aan deze topper van een collega?
Dan ontvangen we graag het dossiernummer per...
Dan ontvangen we graag het dossiernummer per mail via: webcare@das.nl o.v.v. compliment.