Deskundigheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Karin

Snellen en vakkundige hulp. Daardoor was het ontstane probleem met het bedrijf waarvoor wij contact hadden opgenomen snel opgelost.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Karin, super om te lezen dat we het ontstane probleem snel voor je hebben kunnen oplossen!
Dank je wel voor je review en voor de mooie cijfers die je ons hebt gegeven....
Dank je wel voor je review en voor de mooie cijfers die je ons hebt gegeven.

Netjes en ondersteunend

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service.
Hartelijk dank voor het delen van je review en je aanbeveling.
Het Webcareteam van...
Goedemorgen, fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service.
Hartelijk dank voor het delen van je review en je aanbeveling.
Het Webcareteam van DAS

Tot nu toe goed ,moet het vervolg nog zien.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een tussentijdse beoordeling achter te laten.
Veel succes met het vervolg van je zaak. Hoop dat we deze met een positief resultaat kunnen afronden.

Anneke

Snelle telefonische bereikbaarheid zonder irritante keuzemenu’s of helpdesk.. Deskundig advies, vriendelijke bejegening

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt voor het plaatsen van je review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze dienstverlening.

Erg tevreden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk bedankt voor de mooie score die je geeft. Fijn om te zien dat je zo tevreden bent met onze hulp.

Diane

Tot nu toe alles oke

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Diane, dank je wel voor je beoordeling en de mooie score die je ons hebt gegeven.
Fijn dat je tot nu toe tevreden bent over je contact met ons.
Vriendelijke groeten,...
Fijn dat je tot nu toe tevreden bent over je contact met ons.

Paul

Tot zover heldere informatie gekregen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Paul, dank je wel dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten.
Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen en de informatie die je hebt gekregen duidelijk is....

Ralph

Snel geholpen, goed juridische advies in arbeids conflict

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt voor de positieve review en mooie woorden. Top!

Xx

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat een mooie cijfers geef je ons. Hier worden wij blij van.
Bedankt voor het delen van deze positieve review en fijn dat je ons aanbeveelt.
Joke...
Goedemiddag, wat een mooie cijfers geef je ons. Hier worden wij blij van.
Bedankt voor het delen van deze positieve review en fijn dat je ons aanbeveelt.
Het Webcareteam van DAS

Een dikke pluim voor diegene die mijn dossier heeft behandeld

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat een mooi compliment geef je mijn collega. Fijn dat je zo tevreden bent. Als ik dit compliment door mag geven aan mijn collega dan ontvang ik graag je dossiernummer via:... Goedemorgen, wat een mooi compliment geef je mijn collega. Fijn dat je zo tevreden bent. Als ik dit compliment door mag geven aan mijn collega dan ontvang ik graag je dossiernummer via: webcare@das.nl onder vermelding van “compliment”.
Linda