Deskundigheid
Snelheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Ik ben goed geholpen met de schade aan mijn voertuig

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat fijn om te lezen dat we je goed hebben kunnen helpen bij het verhalen van je schade.
Dank je wel voor deze mooie beoordeling en voor je aanbeveling.
Vriendelijke groeten,...
Dank je wel voor deze mooie beoordeling en voor je aanbeveling.
Het Webcareteam van DAS

Gewoon zeer tevreden met de deskundige hulp die ik heb mogen ontvangen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat een mooie score en beoordeling geef je ons. Hier worden wij blij van. Als ik het compliment door mag geven aan iemand in het bijzonder dan ontvang ik graag je dossiernummer via:... Goedemorgen, wat een mooie score en beoordeling geef je ons. Hier worden wij blij van. Als ik het compliment door mag geven aan iemand in het bijzonder dan ontvang ik graag je dossiernummer via: webcare@das.nl onder vermelding van “compliment”.

Raoul

Mijn ervaring is zeer positief

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Raoul, fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het contact met ons. Hartelijk dank voor het delen van deze mooie beoordeling en score.
Het...

Ja

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, jammer dat je niet tevreden bent. Ik wil je bedanken voor de moeite die je hebt genomen om deze beoordeling achter te laten.
Ik hoop dat je een eventuele volgende keer er wel een...
Ik hoop dat je een eventuele volgende keer er wel een positief gevoel aan overhoudt.
Damita

Peter Taal

Is nog in behandeling

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Peter, bedankt dat je al even de tijd hebt genomen om deze review met ons te delen. Succes met het verdere verloop van de zaak.
Het Webcareteam...

Hein

Op een vriendelijke bevredigende manier, in het verleden geholpen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Hein, wat een mooie beoordeling en cijfers geef je ons. Fijn dat je zo tevreden bent. Hartelijk dank voor het delen hiervan.

Cees

Positief

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Cees, fijn dat je een positieve ervaring hebt gehad met onze dienstverlening. Hartelijk dank voor het delen van deze mooie cijfers.
Het...
Het Webcareteam van DAS

Duidelijk wat betreft haalbaarheid, in ons geval

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, goed dat alles duidelijk was. Bedank voor het delen hiervan en fijn dat je ons aanbeveelt.

Jan

Niet okay, ik overweeg om te stoppen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Jan, jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over de service. Als je vraag nog niet helmaal is beantwoord kan je nogmaals contact
met ons Juridisch Service Center opnemen. De...
met ons Juridisch Service Center opnemen. De afdeling is bereikbaar via telefoonnummer 020 - 651 8822

Slecht

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, jammer om te lezen dat we je niet naar tevredenheid hebben kunnen helpen.
Dank je wel dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten.
Vriendelijke groeten,...
Dank je wel dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten.