Negatief
Reactie DAS Rechtsbijstand:
Goedemorgen, dank voor het delen van je ervaring. Vervelend dat het contact niet naar wens is geweest.
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag, fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het contact met ons. Hartelijk dank voor het delen van deze mooie woorden. Als ik dit compliment door mag geven aan een collega in het...
Goedemiddag, wat een mooie score heb je ons gegeven! Hier zijn we erg blij mee.
Goed om te lezen dat je contact met ons een fijne ervaring is geweest.
Joke
Het...
Goedemiddag, dank je wel voor deze mooie woorden! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service.
Joke
Het Webcareteam van DAS
Goedemorgen Anna, dankjewel dat je de moeite hebt genomen om deze beoordeling met ons te delen en voor je aanbeveling!
Het Webcareteam van DAS
Goedemorgen, dankjewel voor de aanbeveling en je positieve review! Altijd fijn om te lezen dat het goed is verlopen.
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag Frank, dank je wel voor je review.
Jammer dat zaak niet helemaal opgelost is zoals je misschien vooraf had gehoopt.
Je geeft ons toch een goede score, dat waarderen...
Goedemiddag, jammer om te lezen dat we je verwachting niet waar hebben kunnen maken.
Dank je wel dat je de moeite heb genomen om deze beoordeling met ons te delen.
Mocht je ons nog een keer...
Goedemiddag, hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten en je feedback te geven.
Je mening is belangrijk om onze dienstverlening te verbeteren.
Fijn om...
Goedemiddag, dank je wel voor je beoordeling. Het eerste contact naar aanleiding van het melden van een zaak verloopt telefonisch.
Als je dossier een vaste behandelaar heeft is het altijd...