Deskundigheid
Snelheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Doen weinig om je bij te staan

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat jammer dat je niet tevreden bent over het contact wat je met ons hebt gehad.
Dank je wel dat je toch de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te...
Dank je wel dat je toch de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten.
Joke
Het Webcareteam van DAS

Ik had alleen advies nodig over n nieuw contract. Mogelijk dat hier nog een gevolg op komt en ik weer een beroep op U moet doen.
Vrees als het zover komt , het een intensievere afhandeling zal...
Vrees als het zover komt , het een intensievere afhandeling zal worden.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, bedankt dat je alvast jouw ervaring met ons deelt. Mocht het zover komen, dan staan we uiteraard voor je klaar om je verder te helpen.
Het...

Elellta

Best

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Elellta, wat fijn dat je ons zo’n goede beoordeling geeft, dank daarvoor!
We zijn ook erg blij met de aanbeveling. 😉
Het Webcareteam van DAS

Ik ben goed geholpen en ben zeker tevreden over het eindresultaat!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wij streven altijd naar het beste eindresultaat, fijn om te lezen dat je hierover tevreden bent.
Wil je dat we deze mooie review doorgeven aan de behandelaar? Stuur dan een e-mail met je dossiernummer naar: webcare@das.nl met in het onderwerp “compliment”.

VAP van den Berg

Waardering: zeer slechte afhandeling van zelfs 3 gemelde schademeldingen. Deze worden gewoon ondeskundig afgehandeld. Blijkbaar is de DAS al meermaals negatief op TV Tros Radar en de... Waardering: zeer slechte afhandeling van zelfs 3 gemelde schademeldingen. Deze worden gewoon ondeskundig afgehandeld. Blijkbaar is de DAS al meermaals negatief op TV Tros Radar en de Consumentenbond geweest. Alles ging de afgelopen drie jaar ten koste van mijn gezondheid, herstel en oplossingen komen er gewoon helemaal niet. Nu heb ik alle zaken gemeld bij TROS Radar en de Consumentenbond. Dat blijft dan de enige weg blijkbaar te gaan nu.

Arno

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Arno, mooi om te zien dat je onze dienstverlening waardeert met 5 sterren, dank daarvoor!
We zijn blij dat we je goed hebben kunnen helpen.
Vriendelijke...
We zijn blij dat we je goed hebben kunnen helpen.
Het Webcareteam van DAS

Zeer positief en zakenkundig.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat een mooie woorden. Hartelijk dank voor het delen hiervan. Als ik dit compliment door mag geven aan een collega in het bijzonder ontvang ik graag je dossiernummer via: webcare@das.nl... Goedemiddag, wat een mooie woorden. Hartelijk dank voor het delen hiervan. Als ik dit compliment door mag geven aan een collega in het bijzonder ontvang ik graag je dossiernummer via: webcare@das.nl onder vermelding van “compliment”.
Linda,

Emmanuel Martina

Meerdere cases voorgelegd en altijd goed geholpen. Zeer bekwaam en zeker aan te raden!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Emmanuel, wat een mooie woorden. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening. Mocht je ons nog eens nodig hebben dan staan wij graag weer voor je klaar. Hartelijk... Goedemiddag Emmanuel, wat een mooie woorden. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening. Mocht je ons nog eens nodig hebben dan staan wij graag weer voor je klaar. Hartelijk dank voor het delen van deze top beoordeling.

A. Cafferata

Zie tekst hierboven

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat een mooie score geef je ons. Hartelijk dank voor het delen hiervan en fijn dat je DAS aanbeveelt.

Juliëtte van der Wal

Bijzonder goed

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Juliëtte, wat een bijzonder mooie review. Hartelijk dank voor het delen hiervan. Fijn dat je dit met ons gedeeld hebt.