Deskundigheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

s Mirza

Zeer ontevreden over het resultaat van het gesprek. Ik ben inhoudelijk niet geholpen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat vervelend dat onze dienstverlening niet aan je verwachting voldaan heeft. Toch bedankt voor het delen van jouw ervaring, ik hoop dat je een eventuele volgende keer wel naar... Goedemiddag, wat vervelend dat onze dienstverlening niet aan je verwachting voldaan heeft. Toch bedankt voor het delen van jouw ervaring, ik hoop dat je een eventuele volgende keer wel naar tevredenheid geholpen zal worden.
Petra

Van Dam - Sanuk b.v.

Wij hebben een dispuut met een levering van gordijnen.
Das weigert wat dan ook te doen tenzij wij nogmaals een in gebreke stelling doen.
Het probleem is dat de verkopende partij de schuld...
Wij hebben een dispuut met een levering van gordijnen.
Het probleem is dat de verkopende partij de schuld verlegt naar hun webshop en over en weer.
Daarmee is dit nogmaals doen volstrekt zinloos.

Das weigert welke inspanning dan ook te doen.
Na 35 jaar klant van Das te zijn geweest zijn. Wij er klaar mee. Je premie is weggegooid geld.

En dat voor een premie van ruim € 1.100.
Schandalig.

Ik heb DAS conform hun eigen advies dan ook in gebreke gesteld.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wij hebben van je vernomen dat je hier al een klacht over hebt ingediend. Onze klachtenafdeling heeft de klacht in behandeling en komen hierop bij je terug.
Vriendelijke...
Het Webcareteam van DAS

Snelle en duidelijke reactie met oplossing waardoor mijn zaak soepel is verlopen en afgerond.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat goed om te horen dat jouw kwestie goed en soepel is afgerond dankzij een snelle en duidelijke actie vanuit DAS.
Altijd fijn om er een tevreden klant bij te hebben en zo’n mooie...
Altijd fijn om er een tevreden klant bij te hebben en zo’n mooie beoordeling te krijgen.
Dankjewel dat je dit met ons hebt willen delen.
Petra
Het Webcareteam van DAS

Eigenlijk schandalig dat voor deze ondeskundigheid €300 kosten moiet worden betaald (behalve de premie). Ik zou een interne klacht kunnen indienen, maar dat zou omgekeerde wereld zijn. Ik verzocht... Eigenlijk schandalig dat voor deze ondeskundigheid €300 kosten moiet worden betaald (behalve de premie). Ik zou een interne klacht kunnen indienen, maar dat zou omgekeerde wereld zijn. Ik verzocht om rechtsbijstand tegen de VvE en ga niet procederen tegen DAS.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over de service.
Mocht je hierover nog in contact willen met de behandelaar van het dossier,
dan ontvang ik graag je telefoonnummer...
Goedemorgen, jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over de service.
Mocht je hierover nog in contact willen met de behandelaar van het dossier,
dan ontvang ik graag je telefoonnummer via webcare@das.nl o.v.v. het dossiernummer in de onderwerpregel.
Alsnog bedankt dat je de moeite hebt genomen om je review met ons te delen.
Joke

Zeer goed

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat word ik blij van jouw 5-sterren beoordeling! Dank je wel hiervoor! Goed dat je ons aanbeveelt en dat je je review met ons hebt willen delen.
Vriendelijke groeten,...
Antoinette
Het Webcareteam van DAS

Zoals ik al aangaf duurde het veel te lang.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt voor het delen van je review. Jammer dat je een slechte ervaring hebt gehad.
Via de website kun je een klacht indienen via de website: Klachtenregeling van DAS | DAS

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn dat je tevreden bent over het contact met ons. Bedankt voor het delen van je review.

Goed en gedegen advies

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn om te lezen dat we je met een advies goed hebben kunnen helpen. Hartelijk dank voor je mooie 5 sterren beoordeling en voor je aanbeveling.
Irene...
Het Webcareteam van DAS

Zoals eerder omschreven,vriendelijk ,en goed advies . Het gaf mij weer hoop dat alles goed komt.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat fijn om te lezen dat je al meerdere keren een positieve ervaring hebt gehad en goed geholpen bent. Dankjewel voor je prachtige 5 sterren beoordeling en als je ons nogmaals nodig... Goedemiddag, wat fijn om te lezen dat je al meerdere keren een positieve ervaring hebt gehad en goed geholpen bent. Dankjewel voor je prachtige 5 sterren beoordeling en als je ons nogmaals nodig hebt staan wij natuurlijk weer graag voor je klaar 😃

Prettig en deskundig

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk dank voor je topbeoordeling en de positieve woorden.
Mocht je ons weer nodig hebben dan helpen we je graag.