Deskundigheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Elma

U Medewerkster gafgoed en duidelijk advies ,heel fijn ik wist niet goed hoe ik moest beginnen ,en zei vertelde hoe ik te werk moest gaan ,heel fijn en nu afwachten hoe de tegenpartij gaat reageren... U Medewerkster gafgoed en duidelijk advies ,heel fijn ik wist niet goed hoe ik moest beginnen ,en zei vertelde hoe ik te werk moest gaan ,heel fijn en nu afwachten hoe de tegenpartij gaat reageren grt.Elma

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Elma, wij zijn blij met jouw mooie beoordeling, maar liefst 5 sterren, dank hiervoor!
Veel succes met het verdere verloop van je zaak.
Het...
Veel succes met het verdere verloop van je zaak.

Zeer goed

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, ik word blij van je review en het mooie eindcijfer 10.
Top!
Hartelijk dank voor het delen.

Deborah

Eerste keer om advies gevraagd en zeer prettig en behulpzaam contact gehad. Dank!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Deborah, bedankt voor jouw enthousiaste review. Wat goed om te lezen dat onze dienstverlening zo wordt gewaardeerd.
Daar doen we het voor.
Vriendelijke...
Daar doen we het voor.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor het delen van je positieve ervaring.
Fijn dat je ons aanbeveelt!

J.Eising

Goede praktische tips ontvangen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt voor je review. Mooi om te lezen dat je zo positief bent over de tips die wij je gegeven hebben.
Vriendelijke groeten
Bianca
Het Webcareteam van DAS

In zijn geheel kan ik zeggen dat ik tevreden ben in de totale afhandeling.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt voor het delen van jouw ervaring. Fijn om te lezen dat je uiteindelijk tevreden bent met de afhandeling van je zaak.
Het Webcareteam van...

GM

Ik heb niet het gevoel dat ik iets aan de rechtbijstand verzekering heb, aangezien ik geen 1 keer het gevoel heb gehad dat ik er iets aanheb gehad, dat de DAS mij heeft geholpen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dank voor je review. Wat vervelend om te lezen dat je het gevoel hebt niet goed geholpen te worden.
Het Webcareteam van DAS

Het liep in het begin traag maar ook wel logisch was verhuisd en al bezig met een advokaat omdat het in eerste instantie lang duurdr.
Eenmaal bij de jurist ging het sneller ,maar er is vooraf...
Eenmaal bij de jurist ging het sneller ,maar er is vooraf veel mail en belverkeer geweest

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, super dat je tevreden bent over het contact met de jurist. Dank je wel voor het delen.
Bianca

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk bedankt voor de review. Heel fijn dat je prima geholpen bent.

Rob Noten

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn om te zien dat je zo tevreden bent met onze dienstverlening!
Het webcareteam van DAS