Deskundigheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Frank

Op zich een goed advies, snelle reactie, lang onduidelijkheid of de zaak onder mijn verzekering valt ( afgesloten via tussenpersoon). Brief door mij gestuurd naar tegenpartij met 14 dagen respons... Op zich een goed advies, snelle reactie, lang onduidelijkheid of de zaak onder mijn verzekering valt ( afgesloten via tussenpersoon). Brief door mij gestuurd naar tegenpartij met 14 dagen respons tijd. Onduidelijk wat er daarna eventueel gaat gebeuren.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Frank, bedankt voor het delen van je review. Fijn om te lezen dat je goed advies gekregen hebt. Voor vragen over de verdere hulp die je mag verwachten kan je altijd met ons Juridisch... Goedemorgen Frank, bedankt voor het delen van je review. Fijn om te lezen dat je goed advies gekregen hebt. Voor vragen over de verdere hulp die je mag verwachten kan je altijd met ons Juridisch Service center contact opnemen. Ze zijn tijdens kantooruren bereikbaar op 020 651 8822.
Leo

Mors

Goed om bij DAS verzekerd te blijven en ander mensen aanbevelen om dat te doen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Dank je wel voor de positieve review. Top!
Leo

Tot nog toe oke

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, fijn dat we je tot nu toe goed hebben kunnen helpen.
Dank je wel voor de mooie beoordeling en voor je aanbeveling..
Het Webcareteam van DAS

Prima geholpen, duurde echter lang voordat ik iemand aan de lijn had.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, goed om te lezen dat je tevreden bent over onze hulp.
Bedankt voor het delen van je beoordeling en voor je feedback.
Het Webcareteam van DAS

Heb gelukkig nog niet heel veel ervaring, maar tot nu ben ik zeer tevreden over hoe alles loopt

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Hier zijn we erg blij mee!
Super om te lezen dat je zeer tevreden bent over onze service.
Het...
Super om te lezen dat je zeer tevreden bent over onze service.
Het Webcareteam van DAS

Eigenlijk kan ik over de medewerker geen oordeel geven omdat het nooit tot een advies is gekomen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, vervelend dat het contact niet naar wens is geweest.
Hopelijk heb je een eventuele volgende keer een betere ervaring.

Simon Mach

Telefonisch slecht bereikbaar, na meerdere keren meer dan 15min in de wacht te hebben gestaan heb ik het maar opgegeven. Ook lijkt het terugbelverzoek via de email niet opgevolgd te worden. Telefonisch slecht bereikbaar, na meerdere keren meer dan 15min in de wacht te hebben gestaan heb ik het maar opgegeven. Ook lijkt het terugbelverzoek via de email niet opgevolgd te worden.
Mijn dossier is gesloten, waarom weet ik niet, er is niets met mij gecommuniceerd en ik heb niemand telefonisch gesproken, Ook online staat er niets in mijn dossier waarom het dossier gesloten is.
Vooralsnog dus een slechte beoordeling.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Simon, vervelend om te lezen dat onze dienstverlening niet aan je verwachtingen heeft voldaan. Het is momenteel inderdaad drukker dan normaal.
Toch bedankt voor het plaatsen van je...
Toch bedankt voor het plaatsen van je review.
Het Webcareteam van Das

Met behandelaar als erg fijne ervaring die me echt heeft geholpen. Dit staat dan los van de positieve uitkomst.

Ik wil ook graag hier benadrukken dat het TOTAAL anders kan zoals ik...

Ik wil ook graag hier benadrukken dat het TOTAAL anders kan zoals ik onlangs ervaren heb met mevr. Een zeer vervelende, nare en kleinerende ervaring waar ik op 30aug23 een brief over heb geschreven dat dit echt niet kan ! Zo erg dat ze echt ongeschikt is voor klantencontact.

Ik heb ook de hoeveelheid sterren hoog gegeven ervan uitgaande dat mijn brief van 30aug23 goed wordt opgevolgd en behandeld.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt voor het plaatsen van je review. Fijn om te zien dat je uiteindelijk tevreden bent met onze dienstverlening.
Leo,

Boven verwachting

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk dank voor de review.
Mooi om te lezen dat je verwachtingen overtroffen zijn.
Leo,

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat fijn dat je zo tevreden bent en ons hebt beloond met een mooie 5 sterren beoordeling en een aanbeveling!
Dankjewel dat je even de moeite hebt genomen om dit met ons te...
Dankjewel dat je even de moeite hebt genomen om dit met ons te delen.