Deskundigheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

peter

Eerste keer dat ik een vraag had en dat ik een beroep deed op mijn rechtsbijstand, maar zeer tevreden.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Peter. Bedankt voor je review! Wat fijn om te zien dat je eerste ervaring met onze rechtsbijstand zo positief was.
We zijn blij dat we je goed hebben kunnen helpen. Mocht je in de...
We zijn blij dat we je goed hebben kunnen helpen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, staan we natuurlijk weer voor je klaar.

RHH

Een goed gevoel bij het advies

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, bedankt voor het delen van jouw mooie 4 sterren beoordeling. Fijn om te zien dat je tevreden bent en een goed gevoel had over je contact met ons.
Wij staan een eventuele volgende...
Wij staan een eventuele volgende keer ook weer graag voor je klaar.
Het Webcareteam van DAS

Geweldige ervaring. Wie opzoek is naar een goede rechtsbijstandsverzekering kan ik DAS zeker aanraden.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor de geweldige feedback! We zijn blij dat je zo tevreden bent met onze rechtbijstandsverzekering.
Jouw aanbeveling betekent veel voor ons. Fijn dat je de tijd nam...
Jouw aanbeveling betekent veel voor ons. Fijn dat je de tijd nam om jouw ervaring met ons te delen.
Het Webcareteam van DAS

We hebben gelukkig weinig ervaring met verzekeringszaken en dus nauwelijks vergelijkingsmateriaal, maar wij vinden dat deze zaak prima behandeld is.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor je postieve feedback. We zijn blij dat je ervaring met onze verzekering naar tevredenheid is verlopen, ondanks het beperkte vergelijkingsmateriaal.
Jouw...
Jouw tevredenheid is belangrijk voor ons en we waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

Zeer slechthorende dame

Ik begrijp niet wat we aan deze verzekering hebben. Dit is de tweede keer dat we aankloppen. Eerste keer advies om af te kopen, nu advies om terug te komen als we vastlopen. Geen tijd en aandacht... Ik begrijp niet wat we aan deze verzekering hebben. Dit is de tweede keer dat we aankloppen. Eerste keer advies om af te kopen, nu advies om terug te komen als we vastlopen. Geen tijd en aandacht voor de casus, onderbroken worden en niet rustig communiceren, maakt dat ik zeer teleurgesteld en ontevreden ben.

Zeer goed.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, fijn dat je zo tevreden bent en ons een tien geeft, top!
Hartelijk dank voor het delen.
Mocht je ons weer nodig hebben staan we graag voor je klaar.
Vriendelijke...
Goedemorgen, fijn dat je zo tevreden bent en ons een tien geeft, top!
Hartelijk dank voor het delen.
Mocht je ons weer nodig hebben staan we graag voor je klaar.

Frank johanns

Een prettige en deskundige reactie op mijn juridische vraag

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Frank, dankjewel voor je mooie beoordeling en het prachtige compliment. Altijd fijn om te zien dat iemand goed en deskundig is geholpen en het contact met ons als prettig heeft ervaren,... Goedemorgen Frank, dankjewel voor je mooie beoordeling en het prachtige compliment. Altijd fijn om te zien dat iemand goed en deskundig is geholpen en het contact met ons als prettig heeft ervaren, daar doen we het voor!😃

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat fijn om te zien dat we er weer een tevreden klant bij hebben! Dankjewel dat je jouw positieve ervaring en mooie beoordeling hier hebt willen delen met ons.
Ook de aanbeveling...
Ook de aanbeveling zijn we blij mee, mocht je ons nogmaals nodig hebben staan wij weer graag voor je klaar.

Super

Goedemiddag, wat een supermooie beoordeling. 😉
Op alle punten de volle score! Daar worden we heel blij van.
Dank je wel dat je dit met ons wilt delen en dat je ons...
Goedemiddag, wat een supermooie beoordeling. 😉
Op alle punten de volle score! Daar worden we heel blij van.
Dank je wel dat je dit met ons wilt delen en dat je ons aanbeveelt.
Peet

Heel fijn

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, goed dat je je ervaring middels een 5-sterren beoordeling met ons hebt gedeeld. Dankjewel hiervoor en voor je aanbeveling.
Antoinette
Het Webcareteam...