Deskundigheid
Snelheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Zoals eerder vernoemt. Eerst werd mijn zaak door een andere kurist behandeld. Dit was echt dramatisch en was ik totaal niet tevreden over.

Laterna is de heer Hoetmer verder gegaan en kwam...

Laterna is de heer Hoetmer verder gegaan en kwam er eindelijk iets van afspraken en dergelijke terecht.

Hierna is eigenlijk alles naar tevredenheid verlopen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, top om te zien dat je uiteindelijk goed door ons bent geholpen.
Hartelijk dank voor het delen.

Sebastiaan Smits

Dit is gewoon opgepakt door iemand met geen tot weinig ervaring helaas. Normaal gesproken worden we goed geholpen, dus ik zie deze zaak als een kosten post nu, voor een normaal goed functioneerend... Dit is gewoon opgepakt door iemand met geen tot weinig ervaring helaas. Normaal gesproken worden we goed geholpen, dus ik zie deze zaak als een kosten post nu, voor een normaal goed functioneerend systeem.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Sebastiaan, jammer dat je deze indruk hebt dit keer. Graag verzoek ik je nogmaals contact met ons op te nemen op telefoonnummer: 020-6518822.
Bedankt voor het delen van je...
Bedankt voor het delen van je review.
Het Webcareteam van DAS

Slecht! En op zaterdagochtend om 6.35 uur een dossier sluiten is natuurlijk echt van de zotte.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt voor de beoordeling. We vinden het jammer dat je het op deze manier hebt ervaren. Voor vragen verzoek ik je om contact op te nemen met het Juridisch Servicecenter, op... Goedemiddag, bedankt voor de beoordeling. We vinden het jammer dat je het op deze manier hebt ervaren. Voor vragen verzoek ik je om contact op te nemen met het Juridisch Servicecenter, op telefoonnummer: 020-6518822.

Stefan

Ik heb het gevoel dat de eerste aanzet in mijn procedure in orde is. Ik ben benieuwd als deze aanzet niet goed uitpakt, wat jullie dan kunnen betekenen voor mij.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Stefan, fijn om te lezen dat je positief bent over de start van het dossier. We zetten in op een goede afloop maar mocht je ons weer nodig hebben dan weet je ons te... Goedemiddag Stefan, fijn om te lezen dat je positief bent over de start van het dossier. We zetten in op een goede afloop maar mocht je ons weer nodig hebben dan weet je ons te vinden.
Damita
Het Webcareteam van DAS

Het probleem dat ik heb met de tegenpartij is niet opgelost. Dat is teleirstellend de zaak was voor mii een pr8ncipe kwestie. Dat ligt echter niet aan de jurist maar aam de tegenpartij. Het ging... Het probleem dat ik heb met de tegenpartij is niet opgelost. Dat is teleirstellend de zaak was voor mii een pr8ncipe kwestie. Dat ligt echter niet aan de jurist maar aam de tegenpartij. Het ging niet over veel geld maar ik had graag een uitspraag van een rechter in deze kwestie gehad...dat is er helaas niet van gekomen omdat de tegenpartij geen incasso procedure tegen mij start.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, spijtig om te lezen dat de uitkomst van je zaak niet tot een voor jou gepast resultaat heeft geleid, en dat je teleurgesteld bent over de afloop.
Toch bedankt dat je deze ervaring...
Toch bedankt dat je deze ervaring met ons deelt.
Damita

cj horstman

Gewoon goed

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, bedankt voor het delen van deze positieve review. Fijn dat je tevreden bent over onze dienstverlening.

Jam Electro

Het werd me duidelijk dat ik hulp zou krijgen mits ik echt verzekert was of Das betaald worden.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank je wel voor het delen van je review.
Fijn dat je ons aanbeveelt.
Petra

Ruud

Ik had hulp nodig met een lastige situatie en heb er redelijk over kunnen praten

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Ruud, dank je wel voor je review.
Ik hoop dat je zaak naar tevredenheid is opgelost.
Petra
Het Webcareteam van DAS

Netjes te woord gestaan door alle medewerkers. Medewerkers zijn klantgericht maar kunnen op juridisch vlak nog wat kennis bijspijkeren.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, bedankt voor het delen van deze review. Fijn dat je door alle medewerkers netjes te woord bent gestaan. Wij zullen je feedback ter harte nemen.
Vriendelijke...

Harry

Was prima voor de 1e keer

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Harry, wat een mooi score geef je ons. Hier worden wij blij van. Fijn dat je zo tevreden bent over het contact met ons.