Zeer behulpzaam
Reactie DAS Rechtsbijstand:
Goedemorgen, wat fijn om te lezen dat we je naar volle tevredeheid hebben kunnen helpen.
Dank je wel voor de mooie cijfers die je ons hebt gegeven en voor het delen hiervan.
Vriendelijke...
Goedemiddag, bedankt dat je de moeite hebt genomen om je review met ons te delen. Jammer om te lezen dat je geen fijne ervaring hebt gehad. Mocht je ons in de toekomst nodig hebben dan staan wij...
Goedemorgen, hartelijk dank voor het delen van deze review en de aanbeveling van DAS.
Brenda
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag, geweldig dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening. Hartelijk dank voor het delen.
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag, wat fijn dat het voor de deadline allemaal geregeld is. Bedankt voor je review en het delen hiervan.
Het Webcareteam van DAS.
Goedemorgen, wat fijn dat je ondanks de wat stroeve start toch uiteindelijk snel bent geholpen. Mooi om te zien dat je ons een 8 geeft.
Dank je wel voor de review.
Vriendelijke...
Goedemiddag, dank je wel voor je positieve beoordeling. Ik ben blij dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening.
Het Webcareteam van DAS
Goedemorgen, wat een geweldige score heb je ons gegeven. Hier worden we heel blij van. Hartelijk dank voor het delen van deze review en de aanbeveling van DAS.
Vriendelijke...
Goedemorgen, wat geweldig dat je zo tevreden bent en dit met ons hebt willen delen. Als we dit aan de desbetreffende kunnen doorgeven ontvangen we graag een mail aan webcare@das.nl o.v.v....
Goedemorgen, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze diensverlening. Hier worden we heel blij van. Hartelijk dank dat je dit met ons hebt willen delen.