Advies prima, snelheid van contact slecht
Reactie DAS Rechtsbijstand:
Goedemiddag Edwin, fijn dat wij je van goed advies hebben kunnen voorzien. Bedankt voor het delen hiervan.
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag, een 10 out of 10! Ik word blij van elke klant die zo tevreden is over ons.
Dankjewel voor je mooie beoordeling en ook voor de aanbeveling.
Vriendelijke...
Goedemiddag, fijn dat wij je een praktische oplossing hebben kunnen geven. Hartelijk dank voor het delen van je review.
Het Webcareteam van DAS
Goedemorgen, bedankt voor je mooie beoordeling én de aanbeveling. Goed om te zien dat wij een mooie 8 hebben gescoord.
Bedankt voor het delen.
Petra
Het...
Goedemorgen, dat horen we graag! Fijn dat jouw ervaring een positieve is geweest en je ons een mooie 10 hebt gegeven.
Mocht je ons onverhoopt nogmaals nodig hebben dan staan wij weer graag voor...
Goedemiddag, in ieder geval heel fijn om te vernemen dat je zo tevreden bent. De feedback over de herhalingen geef ik door aan de betreffende afdeling. Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je...
Goedemiddag, fijn dat je zo tevreden bent over onze diensten, dank je wel voor het delen van deze review.
Damita
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag, hartelijk dank voor je terugkoppeling. Blij te zien dat je je ondersteund en geholpen voelt, vooral op gebieden die nieuw of onbekend voor je kunnen zijn.
Als je het op prijs stelt...
Goedemiddag Richard, fijn dat wij je een heldere uitleg hebben kunnen geven. Hartelijk dank voor de mooie woorden en cijfers je die ons geeft.
Het Webcareteam...
Goedemiddag, wat een mooie beoordeling en score geef je ons. Fijn dat je dit met ons deelt. Mocht je ons nog eens nodig hebben dan staan wij graag weer voor je klaar.
Vriendelijke...