Deskundigheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Reniers

In principe ontevreden aangezien ik eenrechtsbijstandverzekering heb afgesloten zodat als ik een conflict heb dit voor mij zou worden opgelost

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, vervelend dat onze hulp niet aan je verwachting voldoet. Toch bedankt dat je deze review met ons hebt gedeeld.
Vriendelijke groeten
Petra

GEEN

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat vervelend dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening. Mocht je nog informatie nodig hebben dan kun je altijd contact opnemen met ons Juridisch Servicecenter.
Zij zijn...
Zij zijn op werkdagen bereikbaar op 020-6518822 van 08:30 tot 17:30 uur.
Sacha

J.N. ‘t Hoen

Zie eerdere tekst

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat vervelend dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening. Bedankt voor het delen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dank je wel voor de dikke 10! Super dat je zo tevreden bent.
Vriendellijke groeten,
Het Webcareteam van DAS

Deze vraag had ik al eerder beantwoord. Mening onveranderd..

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk dank voor de mooie cijfers en de aanbeveling.

Prima.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, bedankt voor je mooie cijfers. We zijn blij met de 8 die je aan ons geeft en we gaan bij een eventuele volgende keer voor de maximum score!
Het...

Manzano

Kom woorden te kort om te beschrijven hoe Goed /Descundig /professionel zijn

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt voor je review. Mooi om te lezen dat je onze dienstverlening als goed, deskundig en professioneel hebt ervaren.

C. HADJSEYD

Goede

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank je wel voor je positieve beoordeling, we zijn blij met de mooie cijfers en met de aanbeveling.
Het Webcareteam van DAS

Mailverkeer wel lastig met met meerdere zaken bij DAS, want er wordt enkel casenummer getoond en niet korte onderwerp samenvatting

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, bedankt voor je review. We nemen je feedback ter harte en ik ben blij om te zien dat je ons een mooie score geeft.
Het Webcareteam van DAS

Ok heb het advies opgevolgd. Of het resultaat heeft miet nog uitwijzen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, fijn dat je alvast een terugkoppeling geeft, bedankt voor de mooie cijfers. Mocht het advies niet tot het gewenste resultaat leiden dan kun je altijd weer contact met ons... Goedemorgen, fijn dat je alvast een terugkoppeling geeft, bedankt voor de mooie cijfers. Mocht het advies niet tot het gewenste resultaat leiden dan kun je altijd weer contact met ons opnemen.