Deskundigheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Marietje

Moeilijk bereikbaar, jammer. Wel prettige en deskundige medewerker. Duidelijke uitleg.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor de review waarin je ons een mooie 8 geeft. Fijn dat je zo tevreden bent over de manier waarop je uitleg hebt gekregen.
Het...
Het Webcareteam van DAS

Enige minpuntje was de wachtrij. Al is 20 minuten niet heel erg. Verder helemaal fijn geholpen. Ik belde voor iemand anders en het polisnummer was niet bekend. Toch ben ik netjes geholpen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, bedankt voor deze beoordeling. Mooi om te lezen dat je goed en netjes bent geholpen.
We waarderen de aanbeveling!

Snel en Helder

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank je wel voor de mooie beoordeling.
Fijn dat je snel geholpen bent.
Mocht je ons in de toekomst nog nodig hebben, dan staan we weer voor je klaar.
Vriendelijke...
Goedemorgen, dank je wel voor de mooie beoordeling.
Fijn dat je snel geholpen bent.
Mocht je ons in de toekomst nog nodig hebben, dan staan we weer voor je klaar.
Petra

Deskundig en oplossing gericht

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat goed om te lezen dat je deskundig en oplossingsgericht geholpen bent. Je geeft ons hier de volle score voor en daar worden wij weer heel blij van. Dank je wel dat je deze review met... Goedemiddag, wat goed om te lezen dat je deskundig en oplossingsgericht geholpen bent. Je geeft ons hier de volle score voor en daar worden wij weer heel blij van. Dank je wel dat je deze review met ons hebt willen delen.
Het Webcareteam van DAS

Heel vriendelijk personeel en staan zeker voor je klaar.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk dank voor deze mooie woorden 😊 Fijn dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening.

Annie Pijnenborg

Top!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Annie, super dat je zo top geholpen bent en ons daar een hele mooie beoordeling voor geeft. Dit vinden wij dan weer Top en willen je hiervoor hartelijk danken.
Het Webcareteam van DAS

Door de korte termijn waarop een advies nodig was heb ik enkele keren gebeld om duidelijk te maken dat we snel hulp nodig hadden, de gebruikelijke 5 werkdagen waren in ons geval erg onhandig. Maar... Door de korte termijn waarop een advies nodig was heb ik enkele keren gebeld om duidelijk te maken dat we snel hulp nodig hadden, de gebruikelijke 5 werkdagen waren in ons geval erg onhandig. Maar net binnen de termijn werd ik gebeld door de advocaat met een passend advies, dus eind goed al goed!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat onzettend fijn dat alles toch nog op tijd geregeld is, dat geeft een hoop rust! Hartelijk dank dat je dit hebt willen delen en ons hiervoor deze mooie score geeft.

Rimon Lahdo

Niet tevreden over het behandelen van mijn geschillen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Rimon, wat vervelend dat je niet tevreden bent over de behandeling van je geschillen. Mocht je ons nog eens nodig hebben, hoop ik dat we je wel naar tevredenheid kunnen helpen. Dankjewel... Goedemorgen Rimon, wat vervelend dat je niet tevreden bent over de behandeling van je geschillen. Mocht je ons nog eens nodig hebben, hoop ik dat we je wel naar tevredenheid kunnen helpen. Dankjewel dat je toch de moeite hebt genomen dit met ons te delen.

Het Webcareteam van DAS

Kan alleen maar zeggen en schrijven dat we op een zeer nette manier geholpen zijn

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dank voor de mooie woorden! Fijn dat je zo tevreden bent over onze service.

Maurice

Dik tevreden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Maurice, fijn dat je zo tevreden bent met onze dienstverlening! Dank dat je de moeite hebt genomen dit met ons te delen.
Het Webcareteam van...