Zeer Positief
Reactie DAS Rechtsbijstand:
Goedemiddag, hartelijk dank voor het delen van je positieve ervaring en voor de mooie tien!
Sacha
Sacha
Het Webcareteam van DAS
Goedemorgen Marcel, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Leuk om te zien dat je zo naar tevredenheid geholpen bent en dit met ons hebt willen delen.
Vriendelijke...
Goedemorgen Rob, wat ontzettend fijn dat je goede steun en uitleg hebt gehad. Hartelijk dank dat je dit met ons hebt willen delen. Voor ons weer prettig om zo’n mooie beoordeling te...
Goedemorgen, wat fijn dat je ons de allerhoogste score geeft, allemaal tienen, we kunnen het niet beter wensen!
Bedankt voor de review en voor de aanbeveling.
Vriendelijke groeten,...
Goedemorgen, wij vinden jouw beoordeling TOP 😊
Fijn om te lezen dat je een uitstekende ervaring hebt gehad, leuk dat je dit met ons deelt!
Damita
Het...
Goedemiddag, wat jammer dat je niet helemaal tevreden bent over onze dienstverlening.
Toch bedankt voor je feedback en het plaatsen van je review.
Vriendelijke groeten
Petra
Het...
Goedemiddag Ellen, dankjewel voor je feedback en de mooie beoordeling.
Het is momenteel op sommige momenten inderdaad drukker dan normaal maar ik vind het heel fijn om te lezen dat je verder...
Goedemorgen, fijn om te lezen dat je een goede ervaring hebt gehad en dat je adequaat bent geholpen.
Bedankt voor de positieve beoordeling.
Vriendeljke groeten,
Damita
Het...
Goedemiddag, wat een mooie score, dankjewel. Super dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening.
Bianca
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag, wat een mooie woorden. Hartelijk dank hiervoor. Super dat je zo blij en tevreden bent met de DAS Rechtsbijstandverzekering.
Bianca
Het Webcareteam van...