Deskundigheid
Snelheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Zoals eerder aangegeven: prima afhandeling en begeleiding. We zijn blij en tevreden dat mijn vrouw en ik al jaren een DAS-rechtstbijstandsverzekering hebben

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat een mooie woorden. Hartelijk dank hiervoor. Super dat je zo blij en tevreden bent met de DAS Rechtsbijstandverzekering.
Bianca
Het Webcareteam van...
Bianca
Het Webcareteam van DAS

Mijn ervaring met DAS is goed. Wat ik jammer vind is dat voor zo'n klein bedrag 'de dief' er mee wegkomt. Natuurlijk, ik begrijp het wel alleen... vind ik het wel krom.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, ik begrijp wat je zegt maar ik vind het fijn dat je ervaring met DAS wel goed is en je ons daarvoor beloont met een mooie 8.
Mocht je ons nogmaals nodig hebben dan staan wij ook...
Mocht je ons nogmaals nodig hebben dan staan wij ook weer graag voor je klaar.
Het Webcareteam van DAS

Positief advies en resultaat.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, superfijn dat je zo tevreden bent en de uitkomst positief is!
Goedemiddag, superfijn dat je zo tevreden bent en de uitkomst positief is!
Dankjewel voor je mooie cijfers, als ik deze mag delen met een specifieke collega dan kan je een mail sturen naar webcare@das.nl o.v.v. compliment.
Vriendelijke groeten

Top

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat een prachtige cijfers heb je ons gegeven! Super om te zien dat je zo tevreden bent en ons ook aanbeveelt, top! 😃
Dankjewel dat je even de moeite hebt gedaan om deze review...
Dankjewel dat je even de moeite hebt gedaan om deze review met ons te delen.
Vriendelijke groeten

C

Das blijft zoeken naar een mogelijkheid om goed te helpen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat fijn dat je zo goed geholpen wordt en zo tevreden bent over onze dienstverlening.
Dankjewel voor je review en de mooie beoordeling, daar doen we het voor!
Vriendelijke...
Dankjewel voor je review en de mooie beoordeling, daar doen we het voor!

Hjf v A

Ik was zeer opgelucht dat men iets voor mij kon betekenen , ben al jaren rechtsbijstandsverzekerd maar heb er nooit geen gebruik van kunnen maken , dus was nu zeer blij !!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, bedankt voor het delen van je mooie woorden.
Goed om te lezen dat je zo blij bent met onze hulp.
Het Webcareteam van DAS

Gevoel van Niet echt serieus genomen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, bedankt voor het delen van je review. Jammer dat die indruk is gewekt. Ik ga ervan uit dat je de volgende keer wel een goede ervaring hebt.
Het...

René

Ik ben zeer tevreden met de afhandeling door DAS. Ik hoop dat deze actie ook uiteindelijk het gewenste resultaat geeft.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag René, dankjewel voor je mooie cijfers.
Goedemiddag René, dankjewel voor je mooie cijfers.
Hopelijk krijg je het gewenste resultaat maar mocht je nog aanvullend advies nodig hebben dan staan wij ook weer graag voor je klaar.
Het Webcareteam van DAS

Telefonisch medewerkerster is heel deskundig en professioneel

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, fijn dat je de tijd hebt genomen om deze review met ons te delen. Hartelijk dank daarvoor.
Linda

Ron

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Ron, dank voor je mooie review.
Mocht je ons nog een keer nodig hebben dan helpen we je graag.