Deskundigheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor de mooie tien!
Fijn dat je zo tevreden bent.
Sacha
Het Webcareteam van DAS

Snel, duidelijk en deskundige hulp

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat een mooie beoordeling! Dank je wel voor de hoge score.
Wil je dat ik dit compliment door geef aan een specifieke collega?
Mail dan je dossiernummer naar www.webcare.das.nl...
Goedemiddag, wat een mooie beoordeling! Dank je wel voor de hoge score.
Wil je dat ik dit compliment door geef aan een specifieke collega?
Mail dan je dossiernummer naar www.webcare.das.nl onder vermelding van “compliment”.
Petra
Het Webcareteam van DAS

Simpelweg onder de maat, ik overweeg om deze verzekering te beëindigen. Heb sterke twijfels of de premie die ik al die jaren heb betaald matched met de door DAS geleverde diensten

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt voor de review. Wat vervelend dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening. Het staat je vrij om een klacht in te dienen via de website:... Goedemiddag, bedankt voor de review. Wat vervelend dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening. Het staat je vrij om een klacht in te dienen via de website: https://www.das.nl/over-ons/klachtenregeling.

...

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dank dat je de moeite hebt genomen een review te schrijven en voor je aanbeveling!
Het Webcareteam van DAS

Prima communicatie en zeer snel afgehandeld.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt voor je mooie woorden en voor het delen van je review!
Het Webcareteam van DAS

Ik heb namens mijn rechtshulp de zaak kunnen winnen,en zij weten meer wat kon dan ik

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat fijn dat je de zaak hebt kunnen winnen met onze hulp! Dankjewel voor het delen van je review en je aanbeveling!
Het Webareteam van DAS

Heel slechte ervaring

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dankjewel voor de review. Wat jammer om te lezen dat je een slechte ervaring hebt gehad.
Leo

Van veen

Zeer slecht komen afspraken zeker niet na na zoveel telefonisch contact nog geen vorderingen de zaak loopt nu al 3 maanden maar nog geen positief antwoord dus blijven zelf maar bellen... Zeer slecht komen afspraken zeker niet na na zoveel telefonisch contact nog geen vorderingen de zaak loopt nu al 3 maanden maar nog geen positief antwoord dus blijven zelf maar bellen maar nog geen vaart in de zaak gewoon schandalig

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, bedankt voor de review. Wat vervelend om te moeten lezen dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening. Het staat je vrij om een klacht in te dienen over onze bereikbaarheid via... Goedemorgen, bedankt voor de review. Wat vervelend om te moeten lezen dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening. Het staat je vrij om een klacht in te dienen over onze bereikbaarheid via de website: https://www.das.nl/over-ons/klachtenregeling.
Leo
Het Webcareteam van DAS

Goede rechtshulp. Wel goed om zelf verloop ook in de gaten te houden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat fijn dat je tevreden bent met onze dienstverlening. Dankjewel voor de review.

Goede informatie gekregen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wow 5 sterren, hier doen we het voor! Bedankt voor je review en de aanbeveling!