Uitstekend
Reactie DAS Rechtsbijstand:
Goedemiddag Michel, fijn dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening. Hartelijk dank voor het delen van de mooie score en aanbeveling.
Het Webcreteam...
Het Webcreteam...
Goedemiddag Carl, fijn dat je goed geholpen bent. Hartelijk dank voor het delen van de mooie cijfers.
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag Jan, wat een mooie woorden en score geef je ons. Hier worden wij blij van 😊 Hartelijk dank voor het delen van je review.
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag Piet, hartelijk dank voor het delen van je goede review. Fijn dat je tevreden bent over het contact met ons en dit laat zien met de mooie cijfers en de aanbeveling.
Vriendelijke...
Goedemiddag, hartelijk dank voor het delen van je review en feedback. Fijn dat je DAS aanbeveelt.
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag, dank je wel voor het delen van je ervaring. Fijn om te lezen dat je melding onder de dekking valt.
Veel succes verder met de zaak, hoop dat we deze met een positief resultaat...
Goedemiddag, wat een top beoordeling. Fijn dat je zo tevreden bent over het contact met ons. Hartelijk dank voor het delen hiervan.
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Fijn dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening.
Vind je het leuk als ik jouw tevredenheid deel met mijn collega die je heeft...
Goedemorgen, dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een tussentijdse beoordeling achter te laten. Veel succes met het vervolg van je zaak. Hoop dat we deze met een positief resultaat kunnen...
Goedemorgen, hartelijk dank voor het delen van je goede ervaring en mooie cijfers. Fijn dat je de moeite nam om dit met ons te delen.
Irene